«Έφυγε» ξαφνικά ο δημοσιογράφος Νίκος Γρυλλάκης

221

Σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο από τον ξαφνικό και απροσδόκητο χαμό του Νίκου Γρυλλάκη.

Ο καλός δημοσιογράφος εργαζόταν στην ΕΡΤ η οποία μετέδωσε και την θλιβερή είδηση το πρωΐ του Σαββάτου 24 Μαρτίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση κρατικού καναλιού: “φτωχότερη πλέον η οικογένεια της ΕΡΤ καθώς απεβίωσε το πρωί του Σαββάτου, ο δημοσιογράφος Νίκος Γρυλλάκης, με σημαντική παρουσία στην τηλεόραση και σε εφημερίδες.

Για περισσότερο από 30 χρόνια υπηρέτησε με πάθος και ζήλο τη δημοσιογραφία, μέσα από τις εφημερίδες και την τηλεόραση. Ο Νίκος αγαπούσε αυτό που έκανε, αφιερώνοντας πολλές ώρες στο ρεπορτάζ, ειδικά στα θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υποδομών.

Το ήθος του Νίκου ήταν ξεχωριστό, όπως και το φιλότιμο του, πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων υπηρέτησε με αφοσίωση την αληθινή δημοσιογραφία. Ξεχωριστή ήταν και η αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη και τα Χανιά.
Μάχιμος ρεπόρτερ που κυνηγούσε διαρκώς την είδηση, είχε διατελέσει εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της τηλεόρασης της ΕΡΤ στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Όπως έγινε γνωστό ο δημοσιογράφος νωρίς το πρωΐ του Σαββάτου ένιωσε αδιαθεσία και έκρινε ότι έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Δυστυχώς εκεί άφησε την τελευταία του πνοή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρήνος στο ΣΚΑΪ: Πέθανε ξαφνικά ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπεσκένης

«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος

Τραγικό θάνατο βρήκε η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα