«Αδειάζει» τη Σπυροπούλου η Σταμάτη: «Έχω τα μηνύματα αλλά θεωρώ ξεφτίλα να τα δείξω»! (video)

Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Ooh lala!” και τον Παναγιώτη Τάτση, ο οποίος την ρώτησε μεταξύ άλλων και για την αγωγή που είχε καταθέσει κατά της Σάσας Σταμάτη.

«Είχε γίνει η ιστορία με το Πρωινό και επειδή κατά τη γνώμη μου αυτό είχε ξεπεράσει κάθε όριο, κι επειδή η οικογένειά μου είχε στενοχωρηθεί πάρα πολύ, δεν είχα άλλο τρόπο από το να κινηθώ δικαστικά που δεν ήταν και το καλύτερό μου. Δεν ζήτησα κάποιο χρηματικό ποσό, αυτά τα ορίζουν οι δικηγόροι, μετά τα δικαστήρια… Δεν ήταν χρηματικός ο λόγος που το έκανα. Πήγα για την αξιοπρέπεια και την υπόληψή μου, δεν πήγα για το οικονομικό.

Μπορεί να ήταν παρατραβηγμένο, αλλά δεν ήξερα άλλο τρόπο τη συγκεκριμένη εποχή. Αν συνέβαινε τώρα, δεν νομίζω να το ξαναέκανα γιατί είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο. Η Σάσα δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο. Σάσα μου, δεν είδα καμία κλήση σου. Θα σου γράψω το τηλέφωνό μου μήπως έχει γίνει κανένα λάθος, να της το δώσεις», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Σάσα Σταμάτη απάντησε: «Εγώ είχα σκοπό τώρα να το τελειώσω το θέμα. Να πούμε δηλαδή πως ότι έγινε, έγινε. Αλλά επειδή βλέπω ότι όντως υπάρχει μια ειρωνεία, όταν εμένα μου ήρθε μια αγωγή 500 χιλιάρικα κι επειδή έχω κι εγώ πατέρα και μητέρα με προβλήματα υγείας, τα οποία δεν θεραπεύονται… Ήταν οι άνθρωποι αγανακτισμένοι και μου έλεγαν “τώρα τι θα κάνεις;”… Γιατί αν δεν έχεις να πληρώσεις, πάνε σε κατάσχεση μετά, αυτοκίνητο, σπίτια… Και δεν είμαστε τίποτα πλούσιοι. Οπότε, πήρα τηλέφωνο γιατί ήθελα να τα βρω, γιατί δεν είχα και λεφτά. Την έπαιρνα τηλέφωνο, δεν το σήκωνε και της έστειλα μήνυμα. Μου απάντησε και τα έχω τα μηνύματα.

Αλλά θεωρώ ξεφτίλα να κάθεσαι να δείχνεις μηνύματα στην τηλεόραση. Μου είπε ότι θα φύγει διακοπές στο εξωτερικό και μόλις γυρίσει θα με δει. Και δεν βρεθήκαμε ποτέ. Και δεν μπορώ να παρακαλάω. Η δικαιοσύνη είναι τυφλή, αλλά στο τέλος η αλήθεια φαίνεται γιατί λάμπει. Κωνσταντίνα, εγώ σε περιμένω εδώ, στο πλατό live. Δεν θα μιλήσουμε για την αγωγή, το τελειώνω σήμερα το θέμα. Ήθελα να το λύσω, σε πήρα τηλέφωνο, θυμάσαι τι μου είπες, είχαμε εντολή από το γραφείο Τύπου ότι κάνεις μόνο εξώφυλλα και δεν δίνεις συνεντεύξεις.

Δεν είναι κακό να έχεις κάνει λάθος, αλλά ψεύτρα δεν υπήρξα ποτέ. Έχω θέμα με το ψέμα. Εγώ είμαι και καλή και κακιά. Αλλά να πω ψέματα τώρα, ότι τι; Χέστ…α πάνω μου με τα 500 χιλιάρικα που ήρθε η αγωγή στον ΑΝΤ1. Όταν εμένα με έπαιρναν συνάδελφοι και κλαίγανε και μου λέγανε “φοβόμαστε, κάνε κάτι”, δεν μπορούσα να μην κάνω κάτι για τους συναδέλφους μου και τους τεχνικούς που καταλαβαίνω ότι έχουν ανάγκη τα λεφτά και δεν μπορούσαν να μιλήσουν. Εντάξει, έκανε λάθος, παίρνει τη δεύτερη ευκαιρία. Κάποιοι δεν παίρνουν καν τη δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Και μακάρι, της εύχομαι να καταλάβει και να προχωρήσει. Δεν έχω κόμπλεξ εγώ, το αφήνω στο παρελθόν».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λίγο πριν γεννήσει – Η τρυφερή φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη από το γάμο της! (pic)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτη παρεξήγηση – Η Ελένη Φιλίνη κινείται νομικά εναντίον της Βάνας Μπάρμπα! (video)

ΑΚΟΜΑ: Το μήνυμα της Φαίης Σκορδά στον Γιάννη Λάτσιο – Δείτε όσα είπε (video)