Απίστευτη υπόθεση ομηρίας στη Θεσσαλονίκη – 58χρονος κρατούσε αιχμάλωτα με χειροπέδες τα ξαδέλφια του εδώ και 8 μήνες! (video)

Ομηρία_

Ανατριχίλα προκαλεί η περίεργη καταγγελία που έκαναν δύο αδέλφια για τον ξάδελφό τους στη Θεσσαλονίκη. Όπως είπαν στις αστυνομικές αρχές, ο 58χρονος ξάδελφος, δημοτικός υπάλληλος στο επάγγελμα τους κρατούσε ομήρους εδώ και περίπου 8 μήνες!

Η απίστευτη υπόθεση έγινε γνωστή το βράδυ της Παρασκευή μετά από τηλεφώνημα στις αρχές.

Η ομηρία, οι απειλές και οι χειροπέδες
Την καταγγελία έκανε ένας 47χρονος ο οποίος κατήγγειλε ότι αυτός και 48χρονη αδερφή του βρίσκονται όμηροι επί οκτώ μήνες στο σπίτι του 58χρονου ξαδέρφου τους στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο Ωραιόκαστρο, εντόπισαν τα θύματα, τα οποία ήταν δεμένα με χειροπέδες και στη συνέχεια αναζήτησαν και συνέλαβαν τον 58χρονο που κατηγορείται ως «πρωταγωνιστής» στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι τα θύματα ήταν «φυλακισμένα» από τα τέλη Ιουλίου 2017.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο 58χρονος το πρωί έφευγε κανονικά για την δουλειά του, έχοντας δέσει με χειροπέδες τα χέρια των αιχμαλώτων του, με καλώδια τα πόδια τους και όταν επέστρεφε από την δουλειά τους έλυνε.

Ομηρία03

Όλο αυτό το διάστημα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο 58χρονος πήγαινε σε τράπεζες μαζί με τον 47χρονο ξάδερφό του, τον οποίο μέσω απειλών έπειθε να μεταβιβάζει χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς είτε στο δικό του είτε στης 23χρονης κόρης του σε βάρος της οποίας επίσης σχηματίστηκε δικογραφία.

Τα δύο ξαδέρφια σύμφωνα με πληροφορίες είχαν περίπου 80.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό κι ο 58χρονος έπαιρνε χρήματα απειλώντας τα δύο ξαδέρφια του πως θα κάνει κακό στην τρίτη αδελφή τους!

Ομηρία02

Πληροφορίες του Epsilon ανέφεραν ότι τα δύο αδέλφια σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπιζαν και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες ώστε να διαλευκανθεί αυτή η περίεργη υπόθεση.

Δείτε τα βίντεο:

Με πληροφορίες από dailythess, thestival

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στοιχείο-φωτιά στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη – Εντοπίστηκε και δεύτερο «ορφανό» DNA (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε βαρύ κλίμα το επισκεπτήριο των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

ΑΚΟΜΑ: Σοκάρει ο δικαστικός πραγματογνώμονας – Δύο άτομα παρακολουθούσαν την Ειρήνη Λαγούδη να αργοπεθαίνει στο αυτοκίνητό της!