Αποκάλυψη: Ο «Φραουλίτσας» του «Survivor» σε gay φεστιβάλ στη Μύκονο!

Το… gay παρελθόν του «Φραουλίτσα»! Ο Νικόλας Αγόρου υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του XLSIOR Mykonos για το 2014.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά gay φεστιβάλ παγκοσμίως, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο κοσμοπολίτικο νησί, μόνο που -όπως μπορείτε να δείτε- τότε ο «μαχητής» του «Survivor 2» είχε λιγότερα τατουάζ -δεν είχε καν τη φράουλα, το σήμα κατατεθέν του στον λαιμό-, αλλά διέθετε το ίδιο ωραία σμιλεμένο κορμί!

Ο γοητευτικός Νικόλας είχε ποζάρει ως μοντέλο με μαγιό για τις ανάγκες των πόστερ του φεστιβάλ που «ταξίδεψαν» μέσω διαδικτύου σε πολλά σημεία του πλανήτη και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από… δελεαστικό! Τα κίνητρά του να συμμετάσχει με αυτό τον τρόπο στο gay φεστιβάλ ήταν καθαρά επαγγελματικά, αφού -ως γνωστόν- ο νεαρός… survivor εργαζόταν και ως μοντέλο πριν μπει στο παιχνίδι. Άλλωστε, σε τέτοιες διοργανώσεις είθισται να επιλέγονται καλογυμνασμένα μοντέλα για το promotion. Και δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς ο όμορφος του reality επιβίωσης με το στιλ «κακού παιδιού», που κάνει θραύση στο γυναικείο τηλεοπτικό κοινό, έχει μεγάλη πέραση και στην gay κοινότητα!

Σε αγώνισμα του «Survivor» ο Νικόλας Αγόρου. Ένθετη: Ο «μαχητής» πρωταγωνιστεί στην αφίσα του φεστιβάλ.

Να σημειωθεί ότι ο 26χρονος Νικόλας έχει πάρει μέρος σε πολλές άλλες φωτογραφίσεις, με πιο «καυτή» αυτή στο πλευρό της Κατερίνας Στικούδη για γνωστή εταιρία εσωρούχων, που είχε προκαλέσει… αρρυθμίες, ενώ έχει συμμετάσχει και στο βιντεοκλίπ της Demy για το τραγούδι της «Ισόβια μαζί». Ο ίδιος έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και για χρόνια ασχολούνταν με τον πρωταθλητισμό. Και μπορεί να είναι περιζήτητος τόσο στη Μύκονο όσο και στην Αθήνα, αλλά κατάγεται από την Κόνιτσα Ιωαννίνων και μόλις πριν από έναν χρόνο μετακόμισε στην πρωτεύουσα.

Από την ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πηγή: espressonews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα πάθετε πλάκα: Αυτή είναι η καλλονή πρώην σύντροφος του Νικόλα Αγόρου (Εικόνες)

Survivor – Αποχώρησε ο κινηματογραφιστής Νίκος Θωμάς! (video)

Το απίστευτο «θάψιμο» των Μαχητών στη «βασίλισσα» Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! (video)