Γκαμπριέλα Τσολάκοβα: Δεν είμαι εγώ στην ταινία πορνό – Έχω ήδη κινηθεί νομικά

«Δεν είμαι εγώ στο πορνό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου». Οργισμένη διάψευση από την εντυπωσιακή Γκαμπριέλα Τσολάκοβα του reality «Power of Love» στον Σκάι, της οποίας το όνομα ενεπλάκη σε μια υπόθεση αυστηρώς ακατάλληλης για ανηλίκους!

«Είναι σκευωρία εις βάρος μου. Υποψιάζομαι πως πίσω απ’ όλο αυτό κρύβονται συμπαίκτες μου από το reality. Εχω ήδη κινηθεί νομικά» καταγγέλλει μέσω της «Espresso» η εντυπωσιακή γυναίκα που «φωτογραφίζουν» από προχθές ως πρωταγωνίστρια σε ταινία πορνό του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται για παραγωγή της Sirina, αλλά για ένα ερασιτεχνικό βίντεο, που πωλήθηκε στη συγκεκριμένη εταιρία πριν από λίγα χρόνια και κυκλοφορεί online με τίτλο: «Η ερωτική ζωή της Φαίης και του Αχιλλέα – Αρτεμις, η αδίστακτη γειτόνισσα». Στο φιλμ, λοιπόν, εμφανίζεται η γειτόνισσα φορώντας μια μάσκα και επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις με τον Αχιλλέα. Όμως, ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο σαγόνι της μοιάζει με εκείνο που έχει στο ίδιο σημείο η παίκτρια του «Power of Love». Κάποιοι το συνέδεσαν και λόγω και μιας γενικότερης ομοιότητας επανέφεραν το βίντεο στη δημοσιότητα. Κάπως έτσι… άρχισαν τα όργανα στη βίλα του Σκάι στην Κωνσταντινούπολη, όπου γυρίζεται το reality!

Σκηνή από την επίμαχη ταινία πορνό. Ένθετη: ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ • Η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα

Η Γκαμπριέλα, ωστόσο, μιλώντας στην «Espresso» αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι αυτή που πρωταγωνιστεί στο πορνό. «Είναι κάποια που μου μοιάζει. Βρήκα αυτόν που το πρωτοανέβασε (σ.σ.: το βίντεο) και μου ζήτησε συγγνώμη. Μου είπε, “δεν είπα ότι είσαι εσύ! Είδαμε ότι σου έμοιαζε η κοπέλα και το ανεβάσαμε για πλάκα”. Όλο αυτό έγινε για να με υπονομεύσουν. Είναι σκευωρία για να εκτεθώ και να μη με συμπαθεί ο κόσμος» μας λέει και συμπληρώνει: «Υποψιάζομαι ότι έχει ξεκινήσει από συμπαίκτη και συμπαίκτριά μου στο “Power of love”. Δεν είμαι αρεστή, γιατί λέω τις αλήθειες! Γι’ αυτό με ψήφισαν και για να φύγω. Έχω ήδη κινηθεί νομικά για το βίντεο. Με τη βοήθεια του δικηγόρου μου και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα τη βρω την άκρη» αναφέρει και περνά στην… αντεπίθεση: «Όταν θα έχω αποδείξεις, θα μιλήσω με ονόματα. Θα τους ξεμπροστιάσω για πολλά πράγματα που ξέρω! Ένας συμπαίκτης μου, για παράδειγμα, στέλνει μηνύματα σε έφηβες θαυμάστριες και τους τάζει ραντεβού και έρωτες μόνο και μόνο για να τον ψηφίζουν να μένει μέσα. Έχω δει τα μηνύματα! Πολλοί εκεί μέσα δεν μπήκαν για να κάνουν σχέση, αλλά καριέρα. Εγώ μπήκα γιατί μου άρεσε το παιχνίδι και για τα λεφτά. Παίρνω 500 ευρώ την εβδομάδα. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω τι συμφωνία έχουν κάνει. Στο βίντεο, πάντως, δεν είμαι! Και το λέω κυρίως για τους γονείς μου. Δεν είμαι κανένα σούργελο, είμαι από καλή οικογένεια!» καταλήγει έξαλλη η παίκτρια του «Power of Love».

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ

«Η Γκαμπριέλα δεν είναι single. Είμαστε μαζί εδώ κι έναν χρόνο και το καλοκαίρι θα παντρευτούμε στη Μύκονο. Μπήκε τυχαία στο “Power of Love” κι εγώ συμφώνησα. Το είδα σαν μια δοκιμασία στη σχέση μας» αποκαλύπτει στην «Espresso» ο αστρολόγος Άρης Παπαδόγιαννης για τη σχέση του με την Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, η οποία υποτίθεται ότι ψάχνει την αγάπη στο reality.

Όπως ισχυρίζεται, ο ίδιος και η Γκαμπριέλα συνόδευσαν τον κοινό φίλο τους Τάσο Ποτσέπη (σ.σ.: «Αγάπη μόνο!») στο κάστινγκ της εκπομπής κι εκεί άνθρωπος της παραγωγής έκανε πρόταση στην Γκαμπριέλα να περάσει κι αυτή από δοκιμαστικό. Τελικά επέλεξαν εκείνη, και όχι τον Ποτσέπη.

Ο αστρολόγος, τον οποίο βλέπουμε στην εκπομπή του «Η ώρα του Άρη» (στο High TV κάθε Δευτέρα βράδυ, στις 00.30), στα γυρίσματα της οποίας γνωρίστηκε και με την Γκαμπριέλα, δεν αρνήθηκε να απαντήσει στο ερώτημά μας αν ζηλεύει βλέποντας την αγαπημένη του στο παιχνίδι. «Υπήρχαν στιγμές που ζήλεψα. Είναι φυσικό όταν την κοπέλα με την οποία έχεις σχέση την πολιορκούν. Όμως, της έχω εμπιστοσύνη κι αυτό φάνηκε, αφού δεν φλέρταρε και ήταν μαζεμένη» μας λέει και αποκαλύπτει ότι ύστερα και από τη συμμετοχή της Γκαμπριέλα στο «Power of love» η σχέση τους δοκιμάστηκε και θα έχει ευτυχή κατάληξη! «Σκοπεύουμε να παντρευτούμε τον Αύγουστο στη Μύκονο, όπου θα ανοίξω γραφείο στη Χώρα. Έτσι θα συνδυάσουμε δουλειά και διακοπές, αλλά και τον γάμο μας. Άλλωστε, το ενδιαφέρον της για την αστρολογία ξεκίνησε από μένα».

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Πηγή: espressonews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάλος στο Power Of Love με παίκτρια που πρωταγωνιστεί σε ερωτική ταινία (Εικόνες)

Χαμός στο Survivor 2 με την Ξένια – Στο στόχαστρο και η… Σπυροπούλου (Βίντεο)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ντυμένη catwoman… κολάζει ξανά!