Θα το δούμε κι αυτό! Έρχεται συνεργασία ALPHA-STAR;

Alpha

Μπορεί πριν από δυο χρόνια να φάνταζε απίθανο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συνομιλήσουν Κοντομηνάς-Βαρδινογιάννη, ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν και οι δυο πλευρές έριξαν νερό στο κρασί τους, με αποτέλεσμα οι όποιες διαφωνίες τους να έχουν παραμεριστεί.

Σύμφωνα με το enimerosi24, η προσέγγιση των δυο επιτεύχθηκε μέσω των συνεργατών τους που κατέβαλαν προσπάθειες προκειμένου να τους πείσουν ότι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.

Τελικά όχι μόνο τα κατάφεραν, προχώρησαν κι ένα βήμα παραπέρα, αφού πάντα μέσω των συνεργατών τους είναι σε εξέλιξη συζήτηση για στρατηγική συνεργασία μεταξύ STAR και ALPHA. Στην ουσία η συνεργασία που δεν προχώρησε πέρυσι το καλοκαίρι με τον ΣΚΑΪ, τώρα την ξαναφέρνει στην επιφάνεια το STAR και μελετά το ενδεχόμενο να την ενεργοποιήσει αυτήν τη φορά σε συνεργασία με τον ALPHA.

Συγκεκριμένα οι τεχνικοί σύμβουλοι, αλλά και οι διευθυντές των δυο καναλιών συνεργάζονται στενά, ώστε να συντάξουν ένα μνημόνιο συνεργασίας που θα καλύπτει το σύνολο των τομέων. Δηλαδή από τις ειδήσεις και τη δυνατότητα χρήσης ενός κοινού κοντρόλ, μιας και τα δελτία τους βγαίνουν διαφορετικές ώρες, έως το κομμάτι των παραγωγών κι ό,τι άλλο ενδιαμέσως καλύπτει την τηλεοπτική δραστηριότητα των δυο σταθμών.

Σημειώνεται ότι οι συζητήσεις είναι εντατικές και τις παρακολουθούν στενά οι επικεφαλής των δυο καναλιών Κυριακόπουλος του STAR και Παπαδρόσος του ALPHA. Σε περίπτωση που ευοδωθούν η υλοποίηση της συμφωνίας θα ξεκινήσει από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι επίσημο! Στον ΑΝΤ1 ο Λάκης Λαζόπουλος – Επιστρέφει με τους «Μήτσους» του

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κι όμως ο… Χάρος έφερε τηλεθέαση στο «Survivor» – Πόσο «χτύπησε» το ριάλιτι επιβίωσης;

ΑΚΟΜΑ: Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: Με ξέχασαν όλοι, τα βγάζω δύσκολα πέρα