Καρανίκας για κάνναβη: “Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη”

Νίκος Καρανίκας

«Αισιόδοξος» δήλωσε μέσω Facebook o σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Μαξίμου Νίκος Καρανίκας μετά την ψήφιση τουνομοσχεδίου για τη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης χρησιμοποιώντας ένα από τα σλόγκαν του ΣΥΡΙΖΑ: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!».

Τονίζει, βέβαια, ότι «θέλει αρκετή δουλειά ακόμη για να σταματήσει η δαιμονοποίηση της Κάνναβης και των χρηστών της».

Ζητά ακόμα «συγγνώμη» από τους χρήστες της κάνναβης που, σύμφωνα με τον ίδιο, «για δεκαετίες λοιδορήθηκαν, κακοποιήθηκαν, καταγγέλθηκαν και οδηγήθηκαν ακόμα και στην φυλακή».

«Αυτοί οι άνθρωποι αντιμετωπίστηκαν από το κράτος άδικα για δεκαετίες ως εγκληματίες και αποβράσματα, καταστρέφοντας τους και οδηγώντας τους στο περιθώριο αυτούς, αυτές και τις οικογένειές τους, ενώ κάποιοι πλούτιζαν ποντάροντας στην ‘μαύρη’ αγορά, στα λαθραία… και αυτό γινόταν και γίνεται σε όλο τον κόσμο» προσθέτει ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα.

Επιβραβεύει, τέλος, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που υπερψήφισαν το επίμαχο νομοσχέδιο γράφοντας ότι «αυτός ο νόμος ψηφίστηκε γιατί η κυβέρνηση πήρε την πρωτοβουλία αλλά και γιατί πρυτάνευσε στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία η λογική, κόντρα στην δαιμονομανία, την προκατάληψη και τον σκοταδισμό».

Δείτε την ανάρτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα επίθεση Τόσκα σε Καμίνη: «Δεν θα του έστελνα ούτε γράμμα, είναι τόσο αναποτελεσματικός»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κουβέλης: Θα διεκδικήσω μία πολύ καλή συνεργασία με τον Καμμένο

ΑΚΟΜΑ: Λιποθύμησε στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βαγιωνάς – Τον πήρε ασθενοφόρο