Καταδικάζει η ΝΔ την αποστολή σφαίρας στον Νίκο Κοτζιά

Γενοκτονία

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την αποστολή απειλητικής επιστολής στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς ζητάει από την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη διαλεύκανση του «απαράδεκτου», όπως το χαρακτηρίζει, περιστατικού.

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την απειλητική ενέργεια που δέχθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς και καλεί την Κυβέρνηση να διαλευκάνει άμεσα το απαράδεκτο αυτό περιστατικό», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση.

Να υπενθυμίσουμε πως προ ημερών ένας φάκελος που περιείχε μία σφαίρα κι ένα απειλητικό σημείωμα απεστάλη στο υπουργείο Εξωτερικών κι είχε παραλήπτη τον ίδιο τον Νίκο Κοτζιά. Η επιστολή αναφερόταν στις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.

Αν και δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το όλο συμβάν και το αν λειτούργησε ή όχι το πλέγμα ασφαλείας που εντοπίζει την ύποπτη αλληλογραφία, η σφαίρα εστάλη άμεσα για έρευνα στις αστυνομικές υπηρεσίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ένα μικρό βλήμα αντιαεροπορικού πυροβόλου όπλου, ενώ και το σημείωμα έχει επίσης σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να αναζητηθεί ο συντάκτης και ο αποστολέας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανά σφαίρα στον Κοτζιά για το Μακεδονικό – Την έστειλαν μέσα σε επιστολή

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δεν μάσησε τα λόγια του ο Λεβέντης: Επιτέθηκε στους παρόντες Σημίτη – Παπανδρέου και η αναφορά του στο Blue Sky (Bίντεο)

ΑΚΟΜΑ: Γιακουμάτος: «Ενδεχόμενο Grexit θα καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο»