Οι λόγοι υγείας που κρατούν την Ανθή Βούλγαρη μακριά από την πρωινή εκπομπή του Epsilon (pic)

Βούλγαρη

Σχεδόν έξι μήνες πέρασαν από την μέρα που η Ανθή Βούλγαρη υποβλήθηκε σε μία αρκετά σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Η γνωστή δημοσιογράφος, το περασμένο καλοκαίρι, είχε διαγνωστεί με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο, τον οποίο τελικά αφαίρεσαν οι γιατροί.

Η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου έμεινε εκτός τηλεόρασης κάποιο διάστημα, αλλά αφού ανάρρωσε επέστρεψε στην δουλειά της και στην πρωινή εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Η Ανθή απουσίασε και σήμερα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Epsilon, γεγονός που ανησύχησε τους τηλεθεατές. Να θυμίσουμε, μάλιστα, πως πριν δύο μέρες η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις που έπρεπε να γίνουν, ενώ δήλωσε πως έρχεται ζόρικη περίοδος…

Η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως όλα είναι καλά με την υγεία της και πως πρέπει να ξεκουραστεί, καθώς βρίσκεται ακόμη σε μετεγχειρητικό στάδιο. Όμως, θα επιστρέψει κανονικά στην εκπομπή την ερχόμενη Δευτέρα!

Δες την ανάρτησή της:

Σας Ευχαριστω παρά πολύ για το ενδιαφέρον! Δεν μπορώ αυτη τη στιγμή να απαντηςω σε έναν έναν ξεχωριςτα. Ειμαι καλα αλλα επειδή όπως σας εχω πει βρίσκομαι σε μετεγχειρητικό στάδιο πρέπει να κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις και να ξεκουράζομαι μερικές ημέρες! Τη Δευτέρα θα ειμαι και παλι πίσω στο πόστο μου @ftiaksekafe @epsilon_tv .. οταν κάποιος ξέρει να σηκώνεται δεν πειραζει και να πεσει😉.. Να έχετε ενα όμορφο βραδυ και να προσέχετε τους εαυτούς σας💋❤💋❤#myview #thankful #goodnight #thinkpositive #feelblessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Voulgari (@anthi83v) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρησε ο Γιάννης Δρυμωνάκος από το «Survivor» – “Κράξιμο» του Twitter στον… Μουρούτσο (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Στέλλα Μιζεράκη ψάχνει την αγάπη στο Power of Love… αλλά έχει σχέση με γιο εφοπλιστή

ΑΚΟΜΑ: Kardashian – Jenner: Πολλά τα εκατομμύρια που έχουν στις τράπεζες