“Πληρωμένη” απάντηση στον Φίλη: “Δεν είναι τα παιδιά μας, είναι τα παιδιά όλης της Ελλάδας” λέει ο πατέρας του ενός στρατιωτικού

165
Στρατιωτικοί

«Είδαμε τα παιδιά, είναι καλά, τους έχουν φερθεί καλά» δήλωσε στο Καλημέρα Ελλάδα ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη, Νίκος και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη στήριξή του στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

«Δεν είναι τα παιδιά μας, είναι τα παιδιά όλης της Ελλάδος», τόνισε, συμπληρώνοντας ότι «περιμένουμε λύση επιτέλους, η οποία είναι χρονοβόρα και ψυχοφθόρα».

Ερωτηθείς για τις συνθήκες σύλληψής τους, απάντησε πως «δεν συζητήσαμε για τις συνθήκες της σύλληψής τους», υπογράμμισε όμως ότι, το ηθικό των δύο Ελλήνων στρατιωτών είναι υψηλό, δηλώνοντας «περήφανος» γι’αυτό.

Ο Νίκος Μητρετωδής διευκρίνισε ότι τη νομική τους εκπροσώπηση έχει αναλάβει το προξενείο της Ελλάδας και σχετικά με τη διαδικασία είπε πως ακόμα δεν υπάρχει κατηγορητήριο, όμως το πιθανότερο είναι να κατηγορηθούν για «απόπειρα εισόδου σε απαγορευμένη περιοχή».

Τέλος, όπως είπε, τη Δευτέρα οι γονείς των δύο στρατιωτών θα τους επισκεφτούν και πάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρεπτική δήλωση Φίλη: «Δεν είναι το μείζον σήμερα η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζει η μητέρα του λοχία Κούκλατζη: «Παρακαλώ την Παναγία να γυρίσουν γρήγορα» (Βίντεο)

ΑΚΟΜΑ: Τζανακόπουλος: «Θα μιλήσει ο Τσίπρας με τον Ερντογάν, αν χρειαστεί»