Πόπη Τσαπανίδου: Η άγνωστη ιστορία για τον θάνατο του συζύγου της

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου, αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής της, το πρωί της Τρίτης που βρέθηκε καλεσμένη της πρωινής εκπομπή του Star.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην άγνωστη ιστορία της ζωής της, τον χαμό του συζύγου της και πατέρα των 3 παιδιών της. Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε για τον άντρα της που σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία, λέγοντας πως «δεν μ’ αρέσει να γυρνάω συνέχεια σε αυτό. Είναι κάτι που περνάει. Χρειάζεται θάρρος, αρκεί να πάρεις απόφαση ότι η ζωή πάει μπροστά.Αν μου έλεγες ότι μία τέτοια κατάσταση την περνάνε οι άνθρωποι θα σου έλεγα τότε «έλα μωρέ σαλεμένοι βγαίνουν» γιατί είναι δύσκολο… Μπορείς μέσα από τις δυσκολίες, να επενδύσεις περισσότερο στον εαυτό σου, να αγαπήσεις τον κόσμο, να καταλάβεις τη σημασία της ζωής για να βγεις με πολύ λίγες πληγές…».

Μάλιστα, απάντησε και αν υπάρχει στο μυαλό της η απόκτηση ενός τέταρτου παιδιού, ενώ στην ερώτηση για το αν σκοπεύει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της, εξομολογήθηκε πως «για μένα η οικογένεια είναι ένα απωθημένο. Το ότι δεν έχω πει ποτέ “τα παιδιά μας” σε κάποιον για μένα είναι πραγματικά απωθημένο. Αν θα ήθελα να παντρευτώ και να είμαι με έναν άνθρωπο μαζί; Είμαι με έναν άνθρωπο μαζί και περνάμε πολύ καλά».

Πηγή: markos.tv

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξαλλη η Τσαπανίδου – Ποιους και γιατί θέλει να μηνύσει

Το μήνυμα της Πόπης Τσαπανίδου για την Hμέρα της γυναίκας και η φωτογραφία στο Instagram

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Είμαι αυθεντική τσιγγάνα και από τους δύο γονείς»