Σαμαράς για Novartis: “Θα τους πάω μέχρι τέλους και θα λογοδοτήσουν – Θα τους καθίσω στο σκαμνί”

Σαμαράς

Σκληρή επίθεση του Αντώνη Σαμαρά στον Αλέξη Τσίπρα, για εθνικά θέματα και Novartis, με συνέντευξη του στο περιοδικό Crash.

«Η ιστορία θα είναι σκληρή με τους σκευωρούς και τους συκοφάντες! Θα τους πάω μέχρι τέλους και θα λογοδοτήσουν! Θα τους καθίσω στο σκαμνί και θα τους αναγκάσω να αποκαλύψουν ποιος και γιατί τα σκαρφίστηκε», τονίζει ο πρώην Πρωθυπουργός αναφερόμενος στις κατηγορίες προς το πρόσωπο του για την υπόθεση Novartis.

Ο κ. Σαμαράς μιλώντας για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο Σκοπιανό, σημειώνει ότι, «με τον Τσίπρα «βρήκαν παπά και πάνε να θάψουν όλο το χωριό»! Βρήκαν τον άνθρωπο που για να μείνει λίγο παραπάνω δέχεται τα πάντα. Σου λέει «τους έκοψα τις συντάξεις, τους τάραξα στους φόρους και δεν μίλησαν. Σιγά μην αντιδράσουν αν δώσω και το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια»…Έτσι σκέφτηκε και ο Τσίπρας, αλλά και κάποιοι απ’ έξω». Ταυτόχρονα επικρίνει έντονα τους χειρισμούς στην εξωτερική πολιτική  υποστηρίζοντας ότι, «Δεν θεωρώ ότι υπάρχει εξωτερική πολιτική σήμερα. Αυτοσχεδιάζουν με αποκλειστικό γνώμονα εσωτερικές μικροπολιτικές επιδιώξεις. Δεν τους βγαίνουν τα μικροπολιτικά τους. Και ζημιώνουν σοβαρά τα εθνικά συμφέροντα».

Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρεται και στις σχέσεις που διατηρεί τόσο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και με τον Κώστα Καραμανλή.

«Τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον στήριξα και τον στηρίζω. Θα βοηθήσω την παράταξη μου με όλες μου τις δυνάμεις , να κερδίσει τις εκλογές και να απαλλαγεί ο τόπος από τον ΣΥΡΙΖΑ!. Θα δώσω και εγώ τη μάχη , όχι απλώς για να κερδίσουμε αλλά και για να πάρουμε την αυτοδυναμία. Όπως επίσης μιλάμε και με τον Κώστα Καραμανλή. Και όταν δοθεί η ευκαιρία ανταλλάσσουμε και απόψεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαυραγάνης για νέο ΚΟΚ: «Δεν είναι εισπρακτικό το ζήτημα, προέχει η ανθρώπινη ζωή»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκληρό μήνυμα Καμμένου στην Τουρκία: Θυμηθείτε ότι το 1821 ηττηθήκατε

ΑΚΟΜΑ: Θεοδωράκης για Σκοπιανό: «Επιβεβλημένες οι συναντήσεις Κοτζιά με τους πολιτικούς αρχηγούς»