Συγκινημένη η “Ντινάρα” – Οι πρώτες αναρτήσεις της Σπυροπούλου μετά το “Survivor” (video)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αφού έκανε μία δυναμική είσοδο στο Survivor 2 και κέρδισε τις εντυπώσεις, ήρθε η ώρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αποχωρήσει!

Η “Queen Ντίνα” πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους και τέθηκε εκτός παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στο παιχνίδι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Στέλιος Κρητικός.

Μάλιστα, λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης, η Κωνσταντίνα συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς χαιρετούσε τους πρώην πια συμπαίκτες της. Το ταξίδι της παρουσιάστριας στο Survivor έφτασε στο τέλος του και η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή ταξιδεύει για την Ελλάδα!

Μετά την αποχώρησή της και την προβολή του επεισοδίου στην Ελλάδα, η πρώην «διάσημη» παίκτρια άνοιξε το κινητό της και διάβασε τα δεκάδες μηνύματα που δέχτηκε από τους θαυμαστές της και τους διαδικτυακούς της φίλους, γεμάτα με όμορφα λόγια! Έτσι, μετά από δύο μήνες σχεδόν αποχής από τα social media, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στο Instagram και ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν όλο αυτό το διάστημα, μη μπορώντας να κρύψει την έκπληξη αλλά και τη συγκίνηση που ένιωσε όταν διάβασε αυτά που της είχαν στείλει!

«Υπάρχουν λόγια; Υπάρχουνε; Έχω πάρει το κινητό και έχω τρελαθεί. Διαβάζω τα μηνύματά σας και έχω τρελαθεί. Δεν το περίμενα. Σας υπερευχαριστώ Για όλη αυτή την στήριξη, την πίστη, την δύναμη που μου δώσατε. Δεν ξέρω. Τα έχω χαμένα. Έρχομαι Ελλάδα. Μου έχετε λείψει!»

Δείτε τα βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρησε η Σπυροπούλου από το «Survivor» – Τα κλάματα όταν αποχαιρετούσε τους συμπαίκτες της! (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ατάκα Δρυμωνάκου για Σπυροπούλου: «Δεν την ήξερα και ρώτησα τα άλλα παιδιά να μου πουν ποια είναι» (video)

ΑΚΟΜΑ: Ο Νάσος του Survivor, η βάφτιση και το απίστευτο περιστατικό με τη Βλαχοπούλου (Βίντεο)