Σφοδρή επίθεση Βασιλειάδη σε παράγοντες του ποδοσφαίρου: “Διεθνώς ρεζίλι η χώρα – Έρχεται ποδοσφαιρικό Grexit”

Βασιλειάδης

«Η δαμόκλειος σπάθη του grexit επικρέμαται από το ελληνικό ποδόσφαιρο», επεσήμανε, από το βήμα της Βουλής, ο Γιώργος Βασιλειάδης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση σε παράγοντες του ποδοσφαίρου που με τις πράξεις τους ρεζιλεύουν, όπως είπε,  διεθνώς τη χώρα. 

Στην υψηλών τόνων συζήτηση, επίκαιρων ερωτήσεων δύο βουλευτών της Βόρειας Ελλάδας και ένθερμων οπαδών του ΠΑΟΚ και της ιδιοκτησίας του, του Αριστείδη Φωκά από την Ένωση Κεντρώων και του Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ, ο αρμόδιος υφυπουργός Αθλητισμού υπογράμμισε πως «έπρεπε να δείχνουμε με το δάχτυλο τους υπαίτιους και να απαιτούμε δεσμεύσεις για να προχωρήσουμε μπροστά».

Στην επίθεση που δέχθηκε από τους δύο βουλευτές με σφοδρότερη εκείνη του κυβερνητικού εταίρου Γιώργου Λαζαρίδη που του είπε πως «ταυτίζεται με τις μελανότερες σελίδες του ποδοσφαίρου», ο κ. Βασιλειάδης πέρασε στην αντεπίθεση, καλώντας τους να μην λαϊκίζουν και να μην ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Μίλησε για καφενειακού επιπέδου συζήτηση και σε υψηλούς τόνους τους κατηγόρησε ότι θέλουν να χαϊδέψουν αυτιά. «Εγώ είμαι Ολυμπιακός και persona non grata στον Πειραιά», είπε και πρόσθεσε: «Υπεύθυνοι της κακοδαιμονίας είναι όλοι όσοι βρίσκονται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς εξαιτίας των συμπεριφορών τους».

Την άποψη ότι στοχοποιείται ο ΠΑΟΚ λόγω της καλής πορείας που διέγραψε, υποστήριξαν οι δύο βουλευτές που αναφέρθηκαν στις επενδύσεις Ιβάν Σαββίδη και την προσφορά του στη Μακεδονία. «Τόσο πολύ φοβάστε τις ομάδες της Μακεδονίας;», ήταν το ερώτημα που έθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Κανείς δεν λέει το αντίθετο, αλλά κάνει κάτι έκνομο θα πετάξουμε αετό;», διερωτήθηκε ο Γιώργος Βασιλειάδης που ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να διαδραματίσει ρόλο υπερασπιστή ή εισαγγελέα του επιχειρηματία.

Ο Αριστείδης Φωκάς επιτέθηκε στους διαιτητές, χαρακτηρίζοντάς τους- «εγκληματίες», γεγονός που εξόργισε τον αντιπρόεδρο Νικήτα Κακλαμάνη που ζήτησε τη διαγραφή από τα πρακτικά των επίμαχων λέξεων. «Θα μπω να σφυρίξω εγώ; Ας πει ο πρόεδρος να μαζευόμαστε κάθε Κυριακή, να πηγαίνουμε μερικοί από εμάς στο γήπεδο να σφυρίζουμε», σχολίασε με εμφανώς ειρωνική διάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραδοχή από Παπαχριστόπουλο: «Ναι η κυβέρνηση είχε φιλικές σχέσεις με τον Σαββίδη»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κατά μέτωπο επίθεση Σαββίδη σε Μητσοτάκη: «Είναι υποκριτικό και ανεύθυνο…»

ΑΚΟΜΑ: Αυλωνίτου για Σαββίδη: «Έπρεπε να είχε συλληφθεί πάραυτα»