Η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου στο «σκουπίδι» του Νίκου Μουρατίδη για το «Power of Love»

339
Μπακοδήμου

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Νίκος Μουρατίδης σχολίασε αρνητικά την επιλογή της Μαρίας Μπακοδήμου να βρεθεί στο τιμόνι του «Power of Love» του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»: «Η Μαρία Μπακοδήμου έφτασε στο σημείο να κάνει φέτος αυτό το σκουπίδι». Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια σε μια τόσο σκληρή και αφοριστική κριτική;

Όπως απάντησε στο περιοδικό People: «Δεν έχω συζητήσει με τον Μουρατίδη για να απαντήσω. Είπε την άποψή του. Το δικό μου συμπέρασμα από όλα τα σχόλια που έχω ακούσει είναι ότι ο κόσμος το βλέπει, το αγαπάει και συμμετέχει. Επιπλέον κανένας δικός μου άνθρωπος, κάποιος που αγαπάω και εμπιστεύομαι, δεν μου έχει πει πως είναι κάτι που δεν μου πάει και δεν θα έπρεπε να το κάνω. Σε όλα τα πράγματα που κάνω στη ζωή μου, είτε την επαγγελματική είτε την προσωπική, έχω μέσα μου ένα καμπανάκι. Όταν αυτό το καμπανάκι χτυπήσει, σημαίνει πως κάτι δεν μου πάει καλά. Δεν μου έχει χτυπήσει κανένα καμπανάκι. Μου αρέσει να πηγαίνω στην Κωνσταντινούπολη, μου αρέσει να δουλεύω για το συγκεκριμένο concept και νιώθω πολύ τυχερή».

Στην Κωνσταντινούπολη γνωρίστηκε για πρώτη φορά και με τον Acun Ilicali, ο οποίος έχει την εταιρεία παραγωγής του «Power of Love». «Είναι ένας ευφυής επιχειρηματίας. Δεν έχει μόνο η ίδια η ζωή του ενδιαφέρον, αλλά και ο τρόπος που τη διαχειρίζεται και εξελίσσεται κι ο ίδιος. Γνωρίζοντάς τον βλέπω πως πίσω από τον πετυχημένο επιχειρηματία που κινεί τα μίντια κρύβεται ένας άνθρωπος χαλαρός, με μια αυθεντική παιδικότητα. Μου είπε πως χαίρεται που συνεργαζόμαστε και πως θα ήθελε να κάνουμε κι άλλα πράγματα μαζί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάμπης Λιβιεράτος: «Από το σπίτι έλειψα για ενάμιση με δύο χρόνια…» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Να ζήσει! Ανέβηκε τα σκαλιά… του δημαρχείου η Φλορίντα Πετρουτσέλι (pic)

ΑΚΟΜΑ: Το χάσαμε το κορμί… Εκτός «Dancing» η Μαρία Κορινθίου (video)