Θεοδωράτος για τους Έλληνες στρατιωτικούς: Συνεχίζεται η εγκληματική ενέργεια των νεοθωμανών της Αγκύρας (Βίντεο)

Για άλλη μια φορά, ο δημοσιογράφος – αμυντικός αναλυτής και παρουσιαστής της εκπομπής “Με το κλειδί της ιστορίας” Γιάννης Θεοδωράτος, αναφέρθηκε στον εγκλεισμό των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανουπόλεως.

Ο κ. Θεοδωράτος χαρακτήρισε την ενέργεια των Τούρκων “εγκληματική” και δεν σεβάστηκαν την εορτή του Πάσχα, αναφερόμενος στο μνημόνιο Παπούλια-Γιλμάζ, αλλά και τις συμφωνίες που έχουν συναφθεί μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων και αφορούν την αποφυγή της οποιαδήποτε ενέργειας, πόσο μάλλον προκλητικής, σε περίοδο θρησκευτικών εορτών.

Ο δημοσιογράφος επισήμανε ότι όχι μόνο δεν σεβάστηκαν το Πάσχα, αλλά προχώρησαν σε υπερπτήση μαχητικού σκάφους, παραβίαση με μη επανδρωμένο όχημα και πάλι υπερπτήσεις την Κυριακή του Πάσχα, με αποκορύφωμα το τελευταίο 24ωρο με την περίεργη νυκτερινή πτήση του τουρκικού ελικοπτέρου κοντά στην νήσο Ρω.

Για όλα αυτά αλλά και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα μίλησε ο Γιάννης Θεοδωράτος στην 96η εκπομπή “Με το κλειδί της ιστορίας” του Blue Sky την Τρίτη 10 Απριλίου, εκπομπή που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γ. Θεοδωράτος: «Έρχονται λαθρομετανάστες και φεύγουν οι Έλληνες, είναι τραγικό» (Βίντεο)

Μυτιλήνη: Προφυλακιστέοι οι λαθρομετανάστες στην Μόρια για απόπειρα ζωοκλοπής

Περισσότεροι από 300 λαθρομετανάστες στα νησιά του Βορείου Αιγαίου