Κικίλιας: “Να λογοδοτήσει ο Τσίπρας για τις δηλώσεις Καμμένου”

Κικίλιας

Επίθεση στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου αναφορικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, εξαπέλυσε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ

Επίθεση στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου αναφορικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης, εξαπέλυσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας φέρει βαρύτατες ευθύνες και πρέπει να δώσει εξηγήσεις σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο για την εκτίμηση του κ. Καμμένου ότι η «όλη η ιστορία με τους Έλληνες αξιωματικούς μπορεί να φτάσει τα 15 χρόνια».

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ χαρακτήρισε μείζον πολιτικό θέμα τον τρόπο που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά, και κατά πόσο αυτός συνάδει με την θέση, την στάση και τον ρόλο του υπουργού Άμυνας σε καιρούς που υπάρχουν κρίσεις.

«Απέναντι σε δύο γονείς που αγωνιούν, όπως και στο στράτευμα, η απάντηση δεν μπορεί να είναι αυτή», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπουργικό σήμερα υπό τον Τσίπρα για ελληνοτουρκικά, Σκοπιανό, αξιολόγηση

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κατρούγκαλος: «Αν οι «8» συμμετείχαν στο πραξικόπημα, η Ελλάδα δεν είναι υποχρεωμένη να τους δεχτεί»

ΑΚΟΜΑ: Γεννηματά και Λεβέντη ενημερώνει σήμερα ο Κοτζιάς