«Μπαμ» από Αλαφούζο! Κλείνει η συμφωνία με Ασιατική κοινοπραξία και αλλάζει ιδιοκτήτη ο ΠΑΟ

Ιστορική είδηση για την… καταταλαιπωρημένη ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που όπως φαίνεται είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα στο ιδιοκτησιακό της.

Το “τριφύλλι” περνάει στα χέρια του οργανισμού (fund), “Pan Asia”, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος αποδέχεται την πρόταση που του έγινε.

Ο ισχυρός άνδρας των “πρασίνων” καλεί άμεσα στην Ελλάδα την Ασιατική κοινοπραξία για να ολοκληρωθεί η μεγάλη συμφωνία και να πάρει την ΠΑΕ, όπως μεταδίδει το newsit.gr.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου
“Από το γραφείο του κ. Ιωάννη Αλαφούζου ανακοινώθηκαν τα εξής:

Ο κ. Αλαφούζος με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στην ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει με σοβαρότητα κάθε πρόταση η οποία θα μπορούσε να διασφαλίσει το μέλλον της ομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες συζήτησε ενδελεχώς την πρόταση της PanAsiaInvestmentsγια αγορά της ομάδας. Σήμερα ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος με επιστολή του γνωστοποίησε στην PanAsiaInvestments ότι κάνει δεκτή την πρότασή της.

Η επιστολή του κ. Αλαφούζου έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Πιεγκπονσάντ,

Σας ευχαριστώ για τις επιστολές σας με ημερομηνίες 28 Μαρτίου 2018 και 16 Απριλίου 2018.

Όπως συζητήθηκε στην τελευταία μας συνάντηση, προτίθεμαι να μεταβιβάσω όλες τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχω στην κατοχή μου άμεσα ή έμμεσα, έναντι €1 (ενός ευρώ) συνολικά, με αντάλλαγμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, από το επενδυτικό σας σχήμα απευθείας στην ΠΑΕ, ύψους €27 εκ. (είκοσι επτά εκατομμυρίων ευρώ), σύμφωνα με την δεσμευτική προσφορά σας της 16ης Απριλίου 2018.

Αναμένουμε την άμεση αντίδρασή σας για την υλοποίηση της συμφωνίας μας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Αλαφούζος»”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Βοτανικός ξανά στο επίκεντρο για τον Παναθηναϊκό

Euroleague: Νέα πειθαρχική δίωξη κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

«Δεν μασάει»: Στο ΟΑΚΑ παρά το πρόστιμο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος