Νέες δηλώσεις Καμμένου: “Ακήρυχτος πόλεμος με την Τουρκία από το 1974”

Καμμένος

Για ακήρυχτο «υβριδικό και ψυχολογικό πόλεμο» από πλευράς της Τουρκίας και μάλιστα από το 1974 μέχρι και σήμερα έκανε λόγο ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του από το Τατόι.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Πάνος Καμμένος είπε πως «έχουμε νεκρούς ήρωες που πέφτουν στο καθήκον και αυτές είναι ενέργειες που επικρατούν μόνο σε πόλεμο».

Υπογράμμισε, επίσης, ότι οι Έλληνες «σεβόμενοι το διεθνέςδίκαιο και τη δική μας κυριαρχία αναχαιτίζουμε οτιδήποτε εισέρχεται στο δικό μας εναέριο χώρο».

Ερωτηθείς σχετικά με δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων προς το πρόσωπό του, ο κ. Καμμένος είπε: «Οι Τούρκοιέχουν πάθει αμόκ με μένα, τους εύχομαι καλές εκλογές».

Για την ελληνική σημαία
Χθες, αναφερόμενος στην υπόθεση της νησίδας Μικρός Ανθρωποφάς, ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε ενοχλημένος. «Εκείνος που παίρνει μια σημαία στην πλάτη και πάει να την βάλει θα πρέπει να την υπερασπιστεί ή να έρθει στο στρατό και να πει ότι εγώ αποφάσισα σήμερα ότι θα πάω με δυο φίλους μου να βάλουμε μια σημαία εκεί» είπε ο υπουργός Άμυνας, και συμπλήρωσε: «Να το ξέρετε σας ενημερώνουμε και σας καλούμε να την υπερασπιστείτε. Και να τους δώσουμε και εκείνους G3 να την υπερασπιστούν και οι ίδιοι. Όταν λοιπόν κάποιος παίρνει τη σημαία και την τοποθετεί κάπου πρέπει να διασφαλίσει ότι ο ίδιος θα την υπερασπιστεί με το αίμα του μέχρι το τέλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρο μήνυμα Παυλόπουλου στην Τουρκία για σεβασμό των συνόρων

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Αδειάζει» τους 3 νεαρούς που έβαλαν σημαία στη βραχονησίδα ο Καμμένος: «Όποιοι υψώνουν σημαίες θα πρέπει να είναι και έτοιμοι να τις υπερασπιστούν!»

ΑΚΟΜΑ: Κοτζιάς σε Άγκυρα: «Τα Ίμια είναι ελληνικά – Ας το πάρει χαμπάρι η Τουρκία»