Προς εξιχνίαση το διπλό φονικό στην Κύπρο: «Ίσως χρειαστεί να σκοτώσουμε…»

Συνταρακτικά ήταν και σήμερα τα όσα ακούστηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, σχετικά με την υπόθεση του διπλού φόνου στον Στρόβολο, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγό του Ντίνα Σεργίου, που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου.

Όπως λέχθηκε από τον Ανώτερο Υπαστυνόμο, Κουμέτο Κουμέτου, σύμφωνα με μαρτυρία της 21χρονης, οι τέσσερις τους (33χρονος, ο 23χρονος ετεροθαλής αδερφός του, 22χρονος που συνελήφθη χθες), είχαν συναντηθεί πολύ πριν τη διάπραξη του εγκλήματος, για να οργανώσουν ληστεία του χρηματοκιβωτίου που φαίνεται να βρισκόταν στο σπίτι των δύο θυμάτων.

Όπως ομολόγησε η 21χρονη, ο 33χρονος ήξερε που ακριβώς στο σπίτι βρισκόταν αυτό το χρηματοκιβώτιο.

Όπως λέχθηκε στο Δικαστήριο, ο 22χρονος συνελήφθη, μετά από μαρτυρία της 21χρονης, η οποία ανέφερε πως αυτός είναι που μετέφερε τον 33χρονο στη σκηνή του εγκλήματος.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν, ο 22χρονος είναι ο δεύτερος ύποπτος που μπήκε στο σπίτι. Δηλαδή εκείνος του οποίου άνοιξε την πόρτα ο 33χρονος και που φορούσε κουκούλα.

Όπως λέχθηκε, ο 22χρονος κατονόμασε τον 33χρονο, ως αυτόν που σκότωσε το ζεύγος.

Επιπρόσθετα, σε έρευνα της Αστυνομίας στο σπίτι του 22χρονου, εντοπίστηκε ένα ζευγάρι παπουτσιών, το οποίο όπως είπε, πιθανόν να το φορούσε το βράδυ του φόνου.

Όπως λέχθηκε στο Δικαστήριο από τον Ανώτερο Υπαστυνόμο, Κουμέτο Κουμέτου, υπάρχει εύλογη υποψία ότι ο ύποπτος ενέχεται στη διάπραξη του φόνου εκ προμελέτης, της ληστείας, διάρρηξης και κατοχής επιθετικού όπλου.

Όπως λέχθηκε από τον κ. Κουμέτου, στα σημειωματάρια που εντοπίστηκαν, αναγράφονται τα γεγονότα της διπλής δολοφονίας.

Ο 22χρονος συλληφθείς, παρουσιάστηκε χωρίς δικηγόρο. Τέθηκε υπό 8ημερη προσωποκράτηση.

Πηγή: philenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βρέθηκε το μαχαίρι του άγριου διπλού φονικού στην Κύπρο

Καρέ–καρέ το άγριο διπλό φονικό στη Λευκωσία! Ο 15χρονος γιος νόμιζε ότι έβλεπε εφιάλτη! (vid)

Αλλάζουν τα δεδομένα στη διπλή δολοφονία της Κύπρου – Η ματωμένη πιτζάμα «κλειδί» του φονικού!