Τι έδειξαν οι νεκροψίες για το θάνατο του γνωστού DJ Avicii

Avicii

Δύο νεκροψίες ανακοίνωσε η αστυνομία του Ομάν πως έγιναν στην σορό του διάσημου Σουηδού DJ, Avicii.

Η διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου του 28χρονου, που έκανε διακοπές στο Muscat, ήταν «υπόθεση προτεραιότητας» όπως είχε δηλώσει το Σάββατο ο εκπρόσωπος τύπου της Βασιλικής Αστυνομίας του Ομάν.

Τα ευρήματα από τις δύο διαφορετικές νεκροψίες που διενεργήθηκαν στη σορό του Tim Bergling, γνωστού σε όλο τον κόσμο ως Avicii, επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας του Ομάν.

Από την αρχή της έρευνας, είχε εκφραστεί η πεποίθηση πως ο απροσδόκητος θάνατος του 28χρονου δεν οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια, κάτι που αποκλείουν ξεκάθαρα και οι δυο εκθέσεις.

Οι αρχές δήλωσαν πως έχουν συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που χρειάζονταν, και έχουν ήδη εγκρίνει την μεταφορά της σορού στη Σουηδία, κάτι που θα γίνει πιθανά μέσα στην εβδομάδα.

Στο Ομάν κατέφθασε από την Παρασκευή το βράδυ ο μεγαλύτερος αδερφός του Avicii, David Bergling, ενώ δημοσιεύματα φέρουν τους γονείς και τα άλλα δύο αδέρφια του αδικοχαμένου DJ να βρίσκονται στο Muscat, για να παραλάβουν τη σορό και να αναζητήσουν απαντήσεις.

Avicii03

Και ενώ ουσιαστικά δεν έχει προσδιοριστεί η αιτία του θανάτου, μία ακόμα φωτογραφία που τραβήχτηκε 2 μέρες πριν τον χαμό του Avicii, τον δείχνει σε σκάφος μαζί με φίλους του και σε εμφανώς καλή διάθεση να απολαμβάνει ένα ποτό, που μοιάζει με κοκτέιλ.

Ο διάσημος DJ είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ και είχε νοσηλευτεί δύο φορές μέχρι το 2016, που αποτραβήχτηκε οριστικά από τις live εμφανίσεις για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θεωρείται πως από εκείνη την εποχή και μετά ήταν νηφάλιος και δεν έκανε καταχρήσεις.

Το πιθανότερο είναι πως στο πλαίσιο των ερευνών θα έχουν παρθεί δείγματα για τοξικολογικό έλεγχο, αλλά όπως και στην περίπτωση άλλων καλλιτεχνών που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή, όπως η Amy Winehouse και ο George Michael, τα αποτελέσματα αργούν, κάποιες φορές ακόμα και μήνες.

Η οικογένεια Bergling έχει από την αρχή ζητήσει να σεβαστούν τα ΜΜΕ το πένθος τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και αυτό σημαίνει πως τα στοιχεία της υπόθεσης θα διοχετεύονται με μεγάλη φειδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε την Αθηνά του Power of love σε Ρωσικά καλλιστεία (Βίντεο)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ρέιτσελ Βάις-Ντάνιελ Κρεγκ – Πιο ερωτευμένοι από ποτέ περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

ΑΚΟΜΑ: «Κάγκουρας» τράκαρε την νέα του BMW την πρώτη μέρα κιόλας…