Το έχει πάρει ζεστά με τις ακαδημίες ο Πέδρο Μαρτίνς

Tο έχει πάρει πολύ ζεστά το κομμάτι των ακαδημιών ο Πέδρο Μαρτίνς. Στις πρώτες κουβέντες που είχε κάνει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ένα από τα βασικά πράγματα που του είχαν τονίσει ο Καρεμπέ και ο Μοντέστο ήταν να ρίξει μεγάλο βάρος στους “μικρούς”.

“Παλιά του τέχνη κόσκινο” βέβαια για τον Πορτογάλο τεχνικό, καθώς σε Ρίο Άβε, Μαρίτιμο και Γκιμαράες είχε αναδείξει αρκετούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες. Αυτό σκοπεύει λοιπόν να κάνει και στον Ολυμπιακό.

Η απόφασή του να φέρει μαζί του από την Πορτογαλία και έναν άνθρωπο – γνώστη των μικρών ηλικιών, τον Φρανθίσκο Κόστα, επιβεβαιώνει τα όσα αναφέρουμε παραπάνω.

Το απόγευμα της Πέμπτης (26/4) ο “επιθεωρητής” των ακαδημιών έκανε την εμφάνισή του στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, κάθισε και παρακολούθησε τις προπονήσεις των τμημάτων υποδομής.

Δίπλα του είχε τον Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά και τους Φρανσουά Μοντέστο και Κριστιάν Καρεμπέ, οι οποίοι του ανέλυσαν όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά στον Ρέντη.

Δεν έχει διευκρινιστεί το χρονικό διάστημα της παραμονής του. Λέγεται ότι μπορεί να είναι γύρω στις δύο με τρεις εβδομάδες.

Μόνιμο πόστο δεν θα αναλάβει στον Ολυμπιακό, ωστόσο, θα κάνει μία αξιολόγηση των όσων συμβαίνουν στις ακαδημίες και θα παραδώσει στους αρμόδιους τον φάκελό του με τις όποιες διορθωτικές κινήσεις θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν.

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΘΥΡΑ 7: «Απέναντι σας έχετε πέντε εκατομμύρια αποφασισμένους Έλληνες»

Επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από την Θύρα 7: «Ο Μαρινάκης δεν είναι μόνος!»

Άγριο ξέσπασμα Γεωργίου για Super League, ποιους «κράζει» (Βίντεο)