Αθηνά–Δώρος επέστρεψαν στο Power of Love αλλά… δεν έγιναν δεκτοί

Η αποχώρηση του Δώρου Παναγίδη και της «αγαπημένης» του 19χρονης Αθηνάς ήρθε να ταράξει τα νερά του τηλεπαιχνιδιού του ΣΚΑΪ και να φέρει νέα δεδομένα στο παιχνίδι, τουλάχιστον μέχρι το ζευγάρι να επιστρέψει και να δούμε τι τελικά θα γίνει.

Η Μαρία Μπακοδήμου ενημέρωσε στο χτεσινό επεισόδιο ότι οι παίκτες έχουν διορία μίας εβδομάδας να επιστρέψουν αλλιώς αποχωρούν οριστικά. Επίσης, ακόμα και μετά την επιστροφή τους, οι δύο παίκτες θα πρέπει να μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας από τους υπόλοιπους παίκτες για το αν θα γίνουν δεκτοί ξανά στο σπίτι.

Όλα αυτά όμως μπορεί να μην έχουν καθόλου σημασία αφού οι φήμες που οργιάζουν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα θέλουν τους δύο παίκτες να έχουν ζητήσει να μην μπουν καν στη διαδικασία της ψηφοφορίας και να έχουν αποχωρήσει οριστικά.

Το παιχνίδι άλλωστε προβάλλεται μονταρισμένο μία εβδομάδα μετά την εγγραφή των επεισοδίων και είναι λογικό πως αν οι παίκτες έχουν αποχωρήσει θα κυκλοφορούν σε μέρη που η αναγνωρισιμότητα που απόκτησαν τον τελευταίο καιρό θα τους κάνει εύκολο «στόχο» στα μάτια των τηλεθεατών του «Power of Love».

Το χαρακτηριστικό παρακάτω tweet είναι ένα από τα διάφορα που ξεκίνησαν να αναπαράγονται και οδηγούν στις ίδιες πληροφορίες περί της οριστικής αποχώρησης Αθηνάς και Δώρου.

Πηγή: dailymedia.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«ΣΟΚ» στο «Power of Love»: Αποχώρησαν η Αθηνά και ο Δώρος! Τι συνέβη (Εικόνες)

Ο Δώρος και η Αθηνά έφυγαν από το Power of Love – Θα τους δεχτεί πίσω η παραγωγή; (video)

Σάρωσε σε τηλεθέαση ο τελικός του MasterChef – Άγγιξε το 60,5%!