Αναβλήθηκε η δίκη των πέντε συλληφθέντων για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη

Μυτιλήνη

Ένα χρόνο μετά, για τις 4 Απριλίου του 2019, ανέβαλε τη για σήμερα προσδιορισμένη δίκη των πέντε από τους εννέα συλληφθέντων για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν μετά την πορεία διαμαρτυρίας πολιτών το βράδυ της Πέμπτης 3 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού.

Ένας εκ των κατηγορουμένων για λόγους υγείας εισήχθη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης και ο δικηγόρος του ζήτησε και πήρε αναβολή της υπόθεσης.

Και οι πέντε, κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες φθορές και απόπειρες σωματικής βλάβης. Δυο από τους εννέα συλληφθέντες εκείνο το βράδυ είναι κατηγορούμενοι για απλή εξύβριση και παραπέμφθηκαν να δικαστούν χωριστά, ενώ διαχωρίστηκε η δίκη δυο εκ των συλληφθέντων γιατί ως ανήλικοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν από δικαστήριο ανηλίκων.

Ας σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες, είχε μετά την απολογία τους προσδιοριστεί να δικασθούν την Δευτέρα 7 Μαΐου, η εκδίκαση όμως είχε αναβληθεί για σήμερα λόγω έλλειψης αίθουσας για να συνεδριάσει το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάνα και κόρη συνελήφθησαν για τη δολοφονία βρέφους στην Πετρούπολη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ομολογία σοκ από τη 19χρονη στην Πετρούπολη – Έπνιξε το παιδί με ένα κορδόνι και τον ομφάλιο λώρο – Είπε στη μητέρα της να το εξαφανίσει!

ΑΚΟΜΑ: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου