“Βολές” Μελισσανίδη κατά Λάζαρου: “Δεν πά’ να είναι και ο Μέσι”

Το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο μόνο φιλικό δεν θα είναι. Για τους «κιτρινόμαυρους» υπάρχει ηθικό θέμα, κάτι που τόνιζε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους συνεργάτες του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Live Sport».

Συγκεκριμένα, τόνιζε: «Όταν κάποιος δεν σέβεται την υπογραφή του, δεν μου κάνει σαν άνθρωπος. Δεν πά’ να είναι και ο Μέσι. Όποιος δεν συμβαδίζει με τις ηθικές αρχές του κλαμπ, δεν μας κάνει. Τελεία και παύλα. Όποιον ποδοσφαιριστή θέλουμε να τον κρατήσουμε τον κρατάμε. Στην περίπτωσή του το θέμα φυσικά δεν ήταν οικονομικό. Εκτός κι αν πιστεύει κάποιος ότι η ΑΕΚ δεν μπορούσε να του δώσει 150 ή 200.000 ευρώ περισσότερα τον χρόνο. Αυτά είναι αστειότητες».

Για το ραντεβού με τον παίκτη: «Του είχα πει σε εκείνο το ραντεβού ότι “αν δεν μου απαντήσεις σε 48 ώρες έχεις τελειώσει για εμάς”. Δεν μας απάντησε ποτέ, δεν σεβάστηκε την υπογραφή του. Από τότε θεωρώ ότι είχε μιλήσει και είχε συμφωνήσει αλλού».

Για τις απειλές που έλεγε ο Χριστοδουλόπουλος πως δέχθηκε: «Να βγει να μας πει ποιος τον απείλησε. Να βγει τώρα να πει στον κόσμο ποιος και τι του είπε!».

Πηγή: gazzetta.gr

Έπεσε και επίσημα η «βόμβα»! Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Χριστοδουλόπουλος!

Επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από την Θύρα 7: «Ο Μαρινάκης δεν είναι μόνος!»

Άγριο ξέσπασμα Γεωργίου για Super League, ποιους «κράζει» (Βίντεο)