Δριμεία επίθεση Μιχαλολιάκου στην κυβέρνηση για το σχέδιο αναδοχής παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε δριμεία επίθεση από το βήμα της Βουλής ενάντια στην κυβέρνηση για το νομοσχέδιο που προβλέπει την αναδοχή παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, χαρακτηρίζοντας το επαίσχυντο.

Ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην επιχείρηση τρομοκράτησης της Χρυσής Αυγής από την Βουλή με την τοποθέτηση δεκάδων αστυνομικών στην είσοδο από την οποία εισέρχονται στην Ολομέλεια οι βουλευτές του κόμματος.

Απευθυνόμενος στους “κομμουνιστές”, όπως τους χαρακτήρισε βουλευτές της κυβέρνησης τόνισε πως “η Χρυσή Αυγή δεν λύγισε ούτε όταν μας πέρασαν χειροπέδες, ούτε και τώρα θα σταματήσει τον Αγώνα”.

Σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί την “τακτική του σαλαμιού” και περνάει κομμάτι – κομμάτι κάθε αντεθνικό νομοθέτημα στην Ελληνική κοινωνία. “Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση πολεμά ενάντια στην φύση και την εθνική ταυτότητα και τώρα, παραβιάζοντας τα θεμελιώδη δικαιώματα των παιδιών, διαλύει τον θεσμό της οικογένειας”.

Επισήμανε πως “η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει ΟΧΙ κατηγορηματικά και κάλεσε την νεοφιλελεύθερη ΝΔ να το καταψηφίσει, αν διαθέτει συνείδηση”. Κατέκρινε επίσης την στάση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, ενώ μίλησε και για υποκρισία των ΑΝΕΛ που από την μια καταψηφίζουν, αλλά δεν αποσύρουν την εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση και δεν την ρίχνουν.

Δείτε όλα όσα είπε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηλίας Κασιδιάρης: Όχι στην υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια (Βίντεο)

Θεοδωράκης για αναδοχή από ομοφυλόφιλους: Η χώρα έχει ανάγκη από μια μεγάλη πολιτική αλλαγή

Παπαρήγα: Το ΚΚΕ είναι κάθετα αντίθετο στην δυνατότητα αναδοχής σε ομόφυλα ζευγάρια