Δ. Μάρδας: Η αντιπολίτευση έχει άγχος να πάρει την εξουσία, ειδικά το ΠΑΣΟΚ

Στην εκπομπή Παρεμβάσεις και καλεσμένος του Άκη Παυλόπουλου βρέθηκε ο Δημήτρης Μάρδας βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός οικονομικών.

Ο κ. Μάρδας απαντώντας στο ερώτημα του οικοδεσπότου, αν θα πάμε με εντάσεις ως τις εκλογές, ανέφερε ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο, απλά μόνο θα υπάρχουν κάποιες διακυμάνσεις. Υπάρχει, παραδέχθηκε, μια ένταση ανά τακτά χρονικά διαστήματα η οποία κορυφώνεται με κάποιες δηλώσεις και μετά από ένα συγκεκριμένο διάστημα ξεθυμαίνει.

Το κύριο όμως ζητούμενο, ο δίσκος στον οποίο κινούνται τα πάντα, είναι τα προβλήματα των πολιτών, ανάφερε ο κ. Μάρδας λέγοντας συγκεκριμένα το τι θα πάρουν, το τι θα δώσουν, ενώ πάρα πολλοί αδιαφορούν για τα όσα ακούν για τον κ. Μαρινάκη ή για οτιδήποτε άλλο.

“Ως εκ τούτου αν η ένταση επικεντρωνόταν σε θέματα οικονομικής πολιτικής που αγγίζουν την τσέπη του πολίτου, σε αυτή την περίπτωση η ένταση μπορεί να τραβήξει. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι ένας κύκλος, ένας από τους πολλούς που ζει η χώρα όλο αυτόν τον καιρό και εν πάση περιπτώσει η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει χωνέψει ακόμα το γεγονός ότι είναι αντιπολίτευση”, ανάφερε συγκεκριμένα ο κ. Μάρδας και συνέχισε λέγοντας ότι “μπορεί εμάς να μας κατηγορούν για τις καρέκλες εκείνο όμως που είναι αισθητό στους πολίτες, είναι το άγχος της ανάκτησης της εξουσίας από την αντιπολίτευση, ειδικά από το ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι έκδηλο παντού”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ξέσπασε «πόλεμος»: Κατά μέτωπο επίθεση Μαρινάκη σε Τζανακόπουλο και Τσίπρα

Επίθεση Τζανακόπουλου σε Κ. Μητσοτάκη και Β. Μαρινάκη – «Πέφτουν» μηνύσεις και αγωγές