Επίλογος σε μια χρονιά-τραγωδία με ήττα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με ήττα μέσα στη Λεωφόρο. Ο “κακός δαίμονας” των “πράσινων”, η Ξάνθη, κατάφερε ξανά “διπλό” νικώντας με 2-1.

Η Ξάνθη ήρθε στη “Λεωφόρο” και κατάφερε να πετύχει ένα ακόμη “διπλό” κόντρα στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 2-1.

Οι “πράσινοι” του Μαρινού Ουζουνίδη ολοκλήρωσαν μια σεζόν… τραγωδία με ήττα σαν να ήταν φυσική εξέλιξη όλων αυτών που πέρασε και συνεχίζει να περνάει το ποδοσφαιρικό τμήμα του “τριφυλλιού”.

Και στην προκειμένη περίπτωση επιβεβαιώνεται το “όπου φτωχός” και η μοίρα του αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λουτσιάνο μόλις στο 11′, χαμογέλασαν, αλλά από εκεί και πέρα ενώ έπαιζαν καλύτερα δεν μπορούσαν να “τελειώσουν” το παιχνίδι.

Η Ξάνθη, λοιπόν, στο 44′ ισοφάρισε σε 1-1 (Κασάδο), συνέχισε να το παλεύει και στο 66′ σκόραρε το νικητήριο γκολ με τον Ντουρίσκοβιτς.

Η “καταραμένη” σεζόν ολοκληρώνεται με τον Παναθηναϊκό στην 11η θέση της βαθμολογίας, τη χειρότερη της ιστορίας του μακράν, ενώ η Ξάνθη τερμάτισε 6η.

Oι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: (Ουζουνίδης): Διούδης, Γιοχάνσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ευαγγέλου, Κάτσε, Τζανδάρης (61’ Στάικος), Λουντ (77’ Μπουζούκης), Λουτσιάνο, Μυστακίδης, Δώνης (61’ Χατζηγιοβάνης)

Ξάνθη: (Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Σιλά, Σβάρνας, Κασάδο (79’ Μεχία), Μπαξεβανίδης (Ορφανίδης), Καμαρά, Μελιόπουλος, Φασίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο (86’ Λισγάρας), Γέντρισεκ.

Πηγή: contra.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία ο Άλεξ Φέργκιουσον

Θρίαμβος με 100-94 – Στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ η ΑΕΚ! (pics)

Πότε αλλάζει χέρια ο Παναθηναϊκός – Κοινή δήλωση Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ