Η συγκινητική ανάρτηση της Σάννυ Μπαλτζή για τον πεθερό της Χάρρυ Κλυνν (pic)

Μπαλτζή

Με δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες η Σάννυ Μπαλτζή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποχαιρέτησε τον Χάρρυ Κλυνν.

Μπαλτζή03

Και στις δύο φωτογραφίες απεικονίζεται ο Χάρρυ Κλυνν. Αριστερά κρατάει στην αγκαλιά του την ημέρα της γέννησής του τον γιο του Νίκο, και στη δεξιά την εγγονή του από την ημέρα της γέννησή της. Η γνωστή στιχουργός που ήταν σύζυγος της του γιου του Νίκου ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από περίπου δύο χρόνια, έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες:

Μπαλτζή02

«Πατέρας και γιος -Παππούς και εγγονή Η γέννηση η αγάπη και ο θάνατος. Η ζωή μικρή διαδρομή σε ένα μεγάλο όνειρο. Με κάθε Αντίο μαθαίνεις ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ».

Η Σάννυ υπήρξε σύζυγος του σκηνοθέτη Νίκου Τριανταφυλλίδη για τρία χρόνια και απέκτησαν μαζί μια κόρη τη Λώρα. Η Σάννυ είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον γιο του Χάρρυ Κλυνν: «Είμαι όμως και πολύ τυχερή που διάλεξα για πατέρα του παιδιού μου, τον Νίκο Τριανταφυλλίδη, ο οποίος είναι μια τρομερή προσωπικότητα της μουσικής. Το να πάρει αυτό το παιδί λίγο από μένα και λίγο από το Νίκο είναι ό,τι καλύτερο» .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη στο Πανελλήνιο – Πέθανε στα 78 του ο Χάρρυ Κλυνν!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση στον Μπουτάρη

ΑΚΟΜΑ: Η Βάνα Μπάρμπα επέστρεψε στο Dot – Τι απάντησε στην Ελένη Φιλίνη (video)