Νέα δήλωση Μητσοτάκη: “Ο Τσίπρας έχει τελειώσει πολιτικά – Έχει κάνει ήδη αρκετή ζημιά στη χώρα”

139
Μητσοτάκης

Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός «έχει τελειώσει» πολιτικά.

«Ο κ. Τσίπρας έχει κουραστεί και έχει κουράσει ο ίδιος, έχει τελειώσει πια, ουσιαστικά, πολιτικά κι έχει κάνει ήδη αρκετή ζημιά στη χώρα, για να μένει κι άλλο», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά την ομιλία στην Πολιτική Ακαδημία Στελεχών του κόμματος.

«Έχουμε μπροστά μας μια σκληρή προεκλογική περίοδο. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, δεν ξέρω πότε θα γίνουν οι εκλογές, εύχομαι να γίνουν μια ώρα αρχύτερα κι έχουμε πει πολλές φορές πως κάθε μέρα που μένει ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ζημιά στον τόπο», είπε ακόμη.

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι στόχος του δεν είναι μόνο μια κομματική αλλά και μια πολιτική και ιδεολογική επικράτηση στις εκλογές. «Δεν θέλουμε απλά να κερδίσουμε επειδή ο κόσμος έχει κουραστεί και προδοθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το θεωρώ δεδομένο. Θέλω να κερδίσουμε γιατί οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν και πάλι. Και σε ένα περιβάλλον γενικευμένης καχυποψίας αυτό δεν είναι απλή υπόθεση», επισήμανε.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών της ΝΔ που ίδρυσε ο ίδιος όταν εκλέχτηκε πρόεδρος του κόμματος και είπε χαρακτηριστικά: «Η πολιτική σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι μια υπόθεση σωστής μεταφοράς του μηνύματος. Έχουμε τις ιδέες, έχουμε τον προγραμματικό λόγο, έχουμε το αξιακό πλαίσιο. Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι στη μεταφορά του μηνύματος. Και σας χρειάζομαι όλους σας ως μεγάφωνα του μηνύματος μας. Δεν αρκεί να κάνουμε εμείς τη δουλειά. Πρέπει όλοι να μεταφέρουμε το μήνυμα ευθυγραμμισμένα και να έχετε πειστεί κι εσείς ότι αυτό που κάνουμε είναι το σωστό. Η μεταφορά του πολιτικού μας λόγου από τα στελέχη πρώτης γραμμής έχει τεράστια σημασία. Ειδικά σε μια εποχή όπου τα μηνύματα είναι συγκεχυμένα και όπου ο πολιτικός μας αντίπαλος επενδύει συνειδητά σε μία εκστρατεία παραπληροφόρησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Μητσοτάκης: Η αντίστροφη μέτρηση για την χειρότερη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος έχει αρχίσει

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βενιζέλος: «Δεν πέφτει η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια»

ΑΚΟΜΑ: Επίθεση Γεροβασίλη σε Μητσοτάκη για τη δημόσια διοίκηση