Ο δήμαρχος Καλλιθέας στις Παρεμβάσεις για το “βάραθρο” που άνοιξε στον Ταύρο

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος μίλησε για το περιστατικό της κατάρρευσης του εδάφους σε χώρο δίπλα στον σταθμό του ηλεκτρικού του ΗΣΑΠ στον Ταύρο.

Ο κ. Κάρναβος εξήγησε ότι δεν ήταν χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, αλλά χώρος που ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου και ότι εκεί είχαν γίνει εργασίες από το ΥΠΕΧΩΔΕ πριν από τουλάχιστον 30 χρόνια για κάλυψη του ποταμού Ιλισού.

Συνέχισε λέγοντας ότι διαβρώθηκε το έδαφος και εκεί πρέπει να είναι το σημείο της όχθης του ποταμού. “Εκεί φαίνεται να υποχώρησε το έδαφος ξαφνικά και δημιουργήθηκε βάραθρο, ευτυχώς όμως πέσανε τρία μόνο αυτοκίνητα και αυτά ο πίσω άξονας τους είχε μείνει έξω”, είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος και πρόσθεσε ότι τα αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν από εκεί, όπως και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα από το σημείο για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο το έδαφος και έχει εκκενωθεί όλος ο χώρος.

Σημείωσε επίσης ότι αύριο θα βρεθούν στο σημείο αρμόδιοι από το ΥΠΕΧΩΔΕ και το Ινστιτούτο Γεωλογικών Μελετών, οι οποίοι θα μελετήσουν το φαινόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Άνοιξε» η γη στον Ταύρο και «κατάπιε» αυτοκίνητα (Εικόνες)

Αλλοδαποί κρατούμενοι απέδρασαν από κλούβα στο λιμάνι του Πειραιά

Τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω: Συλλήψεις δύο διαρρηκτών στην Αργυρούπολη