Πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 στην εταιρία του Ατζούν – Έγινε διευθύνων σύμβουλος (pic)

Ατζούν

Το όνομά του έχει συνδεθεί με τον ΑΝΤ1, ενώ το βιογραφικό του είναι γεμάτο επιτυχίες, αφού έχει δουλέψει για δεκάδες projects, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Πριν από λίγες ημέρες έκανε την ανατροπή, καθώς υπέγραψε με την Acun Medya και τον Tούρκο παράγωγο του “Survivor”.

Ατζούν02

Ο λόγος για τον Γιώργο Λεβέντη ο οποίος πλέον αναλαμβάνει το ρόλο του διευθύνων συμβούλου της εταιρείας. Σύμφωνα με την deadline.com, οι δύο άντρες ήρθαν σε συμφωνία πριν από λίγες ημέρες.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος της Acun Medya, μια καινοτόμος επιχείρηση στον χώρο των media, η οποία φιλοδοξεί να εξαπλωθεί παγκοσμίως στον χώρο της τηλεόρασης, των αθλητικών, της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας. Η Τουρκία αυτή τη στιγμή αποτελεί μια χώρα, η οποία εξελίσσεται ταχύτατα και η Acun Medya αποτελεί μέρος αυτής της εξέλιξης. Η εταιρεία αποτελείται από έξυπνους, γνώστες των media και δυναμικούς παραγωγούς και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Acun αλλά και τον CEO, Ebru Atasav για την ευκαιρία πoυ μου έδωσαν», είπε ο Γιώργος Λεβέντης.

Από τη μεριά του, ο Ατζούν Iλιτζαλί τόνισε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που καλωσορίσαμε τον Γιώργο στην ομάδα της Acun Medya. Από όταν ξεκινήσαμε αυτή την εταιρεία, είχαμε πάντα ως σκοπό την ανάπτυξη, την δημιουργικότητα και την καινοτομία, χωρίς όμως να χάσουμε την αίσθηση της οικογένειας. Πιστεύουμε πως το backround του Γιώργου και οι ικανότητές του, θα μας βοηθήσουν εξαιρετικά σε αυτό το μονοπάτι, το οποίο θα ανανεωθεί από τις ιδέες και τον ενθουσιασμό του, ως μέρος της Acun Medya».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef 2 – Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής – Ποιος κέρδισε τα 50.000 ευρώ; (pics & video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σάρωσε σε τηλεθέαση ο τελικός του MasterChef – Άγγιξε το 60,5%!

ΑΚΟΜΑ: Γιουροβίζιον 2018 – Απόψε ο πρώτος ημιτελικός με Ελλάδα και Κύπρο