Στην ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια ο Χρήστος Αλμπάνης

Αλμπάνης

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι πλέον ο Χρήστος Αλμπάνης.

Ο Έλληνας επιθετικός, που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον Απόλλωνα και αποτέλεσε μήλον της Έριδος για αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός, είχε διαφανεί εδώ και μέρες ότι θα ντυνόταν στα κιτρινόμαυρα, αφού αυτή ήταν η δική του επιλογή κι επιθυμία.

Όμως, πια μπορούμε να κάνουμε λόγο για κάτι δεδομένο. Το deal για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή από τον Απόλλωνα ολοκληρώθηκε σε κάθε του λεπτομέρεια, με τον παίκτη να μετακομίζει στην ΑΕΚ από το προσεχές καλοκαίρι και για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 23χρονος άσος ήταν ένας παίκτης που είχε κερδίσει εδώ και πολύ καιρό τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά και τον προπονητή της Μανόλο Χιμένεθ. Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός (που δύσκολα μπαίνει σε… μεταγραφικές συζητήσεις δημόσια) είχε ερωτηθεί γι’ αυτόν μετά το παιχνίδι της ομάδας με την Κέρκυρα και δεν δίστασε να του πλέξει το εγκώμιό για το ταλέντο του, αλλά και τις δυνατότητες εξέλιξης που βλέπει σε αυτόν.

Επί της ουσίας, με την απόκτηση του Χρήστου Αλμπάνη η Ένωση συνεχίζει το πλάνο που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια: να ενισχύει συνεχώς τον ελληνικό κορμό της με ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις τους και έχουν όλες τις προδιαγραφές για να χτίσει πάνω τους το παρόν και το μέλλον της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλαξε η ποινή και γλυτώνει τον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οριστικό: Και με τη βούλα πρωταθλήτρια η ΑΕΚ

ΑΚΟΜΑ: Αποβολή Γιαννακόπουλου ζητούν 10 ομάδες της Euroleague!