Τραγωδία στη Μεταμόρφωση – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του οδηγού

Μεταμόρφωση

Στην εκδοχή ότι το αυτοκίνητο που χθες έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι τρεις, χτυπήθηκε από άλλο όχημα επιμένει ο δικηγόρος του οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου.

«Αυτό που έχει συμβεί και είναι βέβαιο, είναι ότι άλλο αυτοκίνητο έχει χτυπήσει το όχημα» υποστήριξε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του οδηγού, Μανώλης Αναστασάκης. Μάλιστα, τόνισε πως υπάρχουν εμφανή ίχνη ότι τον έχει χτυπήσει αυτοκίνητο από την αριστερή πλευρά.

Παράλληλα, ήταν κατηγορηματικός ότι ο οδηγός δεν έτρεχε την ώρα του δυστυχήματος, υποστηρίζοντας πως όλα αυτά που έχουν βγει στη δημοσιότητα είναι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Αναφορικά με τον ίδιο τον οδηγό, είπε πως «βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, νοσηλεύεται χωρίς να έχει χτυπήσει σοβαρά».

Τα σενάρια
Η τροχαία είναι στο σημείο του δυστυχήματος και διενεργεί έρευνα και προανάκριση για το τραγικό περιστατικό, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δύο τα σενάρια που εξετάζονται αυτή την ώρα.

Πρώτο ερώτημα είναι αν το όχημα είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα για το σημείο, ενώ το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται είναι αν υπήρξε εμπλοκή και δεύτερου οχήματος, που όμως διέφυγε.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως το εν λόγω όχημα ίσως χτύπησε το αυτοκίνητο του 40χρονου, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τον έλεγχο και να πέσει στη στάση.

Ωστόσο, πηγές της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, τόνιζαν πως «έως αυτή την ώρα δεν έχουμε διαπιστώσει να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το πρωί στη Μεταμόρφωση».

«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του κι ο 80χρονος που τραυματίστηκε», αναφέρουν ίδιες πηγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση – Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες! (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ταυτοποιήθηκαν άλλοι τρεις, ανάμεσά τους ένας αστυνομικός, για την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη

ΑΚΟΜΑ: Απίστευτο! Απόστρατος αστυνομικός στην Κρήτη εκβίαζε γυναίκα με άσεμνες φωτογραφίες