Μάχες σώμα με σώμα στο ΟΑΚΑ: Φωτοβολίδες, μολότοφ και δεκάδες προσαγωγές (Βίντεο)

Μυρίζει μπαρούτι η κατάσταση στο ΟΑΚΑ, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να έχουν εκτοξεύσει φωτοβολίδες, ενώ έγιναν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και αστυνομικών δυνάμεων έξω από το γήπεδο.

Δυστυχώς δεν λείπει η ένταση και τα επεισόδια από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με μερίδα οπαδών του συλλόγου της Θεσσαλονίκης να εκτοξεύει φωτοβολίδες περίπου 1.5 ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης (20.30), να σπάνε πλεξιγκλάς και να έχουν σχίσει το διαχωριστικό δίχτυ το οποίο τους χωρίζει από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ έξω από τη Θύρα 3 υπήρξαν μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να διακοπεί για αρκετή ώρα η είσοδός των «κιτρινόμαυρων» φιλάθλων στο γήπεδο, σύμφωνα με το sdna.gr.

Λίγη ώρα αργότερα, όπως έγινε γνωστό μία ομάδα περίπου 70-80 ατόμων, οπαδών της ΑΕΚ είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν οπαδούς του ΠΑΟΚ που περνούσαν από την οδό Αγησιλάου και, μόλις τους εντόπισαν, τους επιτέθηκαν. Η αστυνομία επενέβη άμεσα και τους απώθησε κάνοντας χρήση χημικών.

Οι οπαδοί έβαλαν φωτιές σε κάδους και αποχώρησαν από το σημείο, όμως κατά τις πληροφορίες, γύρω από το ΟΑΚΑ, κυκλοφορούν διάσπαρτες μικρές ομάδες οπαδών που ψάχνουν για αντιπάλους, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

O Alpha μετέδωσε ότι οι οπαδοί των δυο ομάδων στις πορείες τους προς το Ολυμπιακό στάδιο, έφερναν κάθε είδους όπλο όπως βόμβες μολότοφ, ξύλα, καδρόνια, μαχαίρια κτλ ενώ έχουν σημειωθεί πολλές συλλήψεις και προσαγωγές.

Επεισόδια σημειώθηκαν επίσης και έξω από το εμπορικό κέντρο Golden Hall, κοντά στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, έγιναν συμπλοκές μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ενώ με την επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων αποκαταστάθηκε η τάξη γρήγορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρχισαν τα όργανα: Ξυλοκόπησαν οπαδούς του ΠΑΟΚ και έκαψαν το όχημα τους (Βίντεο)

Η «κάθοδος των Δωριέων»: Χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ καταφθάνουν στην Αθήνα (Εικόνες)

«Κεραυνοί» Λουτσέσκου: «Περιμέναμε 32 χρόνια και μας έκλεψαν» (Βίντεο)