Τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω: Συλλήψεις δύο διαρρηκτών στην Αργυρούπολη

Συνελήφθησαν δυο άτομα, μεγάλης ηλικίας την στιγμή που ετοιμάζονταν να εισβάλουν σε μονοκατοικία στην οδό Νικολάου Πλαστήρα στην Αργυρούπολη.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί στην 23:00η το βράδυ της Τετάρτης. Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ τους πέρασαν χειροπέδες και στην κατοχή του βρήκαν διαρρηκτικά εργαλεία, όπως μεταδίδει το silvercity.gr.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο τους, βρέθηκαν κατσαβίδια και γάντια. Πρόκειται για έναν Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές και διαρρήξεις και για έναν Τυνήσιο και οι δυο ηλικίας άνω των 60 ετών. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας αναζητούν πλέον το εύρος των έκνομων δράσεων που συμμετείχαν οι δύο διαρρήκτες.

Την εξαιρετική δουλειά που φέρνει καθημερινά αποτελέσματα στην μάχη κατα της εγκληματικότητας πιστοποιούν και αυτές οι δυο ακόμη επ΄αυτοφώρω συλλήψεις διαρρηκτών που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής, η οποία έχει πλέον την έδρα της στην Αργυρούπολη σε δημοτικό κτίριο που παραχωρησε η δημοτική αρχή Γιάννη Κωνσταντάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τους: Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας των αντικαρκινικών φαρμάκων

Απίστευτη γκάφα της αστυνομίας –  Άφησαν ελεύθερο βιαστή ανήλικης στην Κρήτη

Στον εισαγγελέα σήμερα τα μέλη του Ρουβίκωνα για την εισβολή στο δημαρχείο Τήνου