Α. Γεωργιάδης στις Παρεμβάσεις: Σε εκλογική συντριβή ο ΣΥΡΙΖΑ αν επιμείνει στην “καθαρή” έξοδο (Βίντεο)

Στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου βρέθηκε καλεσμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και μίλησε εφ’όλης της ύλης.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στην λήξη του μνημονίου τον Αύγουστο και της λεγομένης “καθαρής” εξόδου, είπε ότι “αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιμείνει σε αυτό το αφήγημα μέχρι της εκλογές τότε θα συντριβεί”, εξηγώντας ότι “αν λες ότι είμαστε έξω από τα μνημόνια, τότε ο κόσμος περιμένει ότι αύριο θα γυρίσει πίσω η σύνταξη του. Όταν όμως περάσουν οι μήνες και θα δει ότι τίποτα δεν γίνεται, τότε το αφήγημα της “καθαρής” εξόδου θα σταματήσει και η αγανάκτηση θα μετατραπεί σε οργή”.

Τόνισε επίσης ότι “καλύτερα να λέμε την αλήθεια παρά να δημιουργούμε προσδοκίες που δεν θα υπάρξουν”.

Στην πραγματικότητα είπε, η Ελλάδα από τον Αύγουστο και μετά θα έχει πολύ σκληρότερη παρακολούθηση από πριν διότι τώρα θα θα επιβλέπουν οι αγορές. “Δεν συγκρίνεται η πιο σκληρή παρακολούθηση της Τρόϊκας με αυτές που κάνουν οι αγορές και αυτές δεν έχουν Μοσκοβισί που είναι φίλος μας”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης στις Παρεμβάσεις ο οποίος “διασταύρωσε το ξίφος του” με αυτό του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τον Κώστα Ζαχαριάδη, το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γεωργιάδης για συμφωνία: «Οι Πρέσπες θα αποδειχθούν το Καστελόριζο του Τσίπρα»

Γεωργιάδης στις Παρεμβάσεις: Δεκάδες εκατομμύρια δίνει στους Ρότσιλδ η κυβέρνηση (Βίντεο)

Ο Γ. Καρατζαφέρης στις Παρεμβάσεις: Οι Αμερικανοί πίεσαν για την συμφωνία στο Σκοπιανό (Βίντεο)