Ελένη Φιλίνη: «Σταματάει η διαδικασία για τη Βάνα Μπάρμπα γιατί ήταν λυπηρό πλέον…» (video)

629
Φιλίνη

Η Ελένη Φιλίνη σταματά κάθε νομική διαδικασία κατά της Βάνας Μπάρμπα, όπως δήλωσε η ίδια στο Πρωινό, καθώς η ηθοποιός ανακάλεσε μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Dot».

Συγκεκριμένα, η Ελένη Φιλίνη δήλωσε τα εξής:

«Η σάτιρα είναι πολύ ωραίο πράγμα, αλλά να ξέρεις τι λες. Αν θέλω εγώ να σατιρίσω τον εαυτό μου, θα χρησιμοποιήσω το όνομά μου και μπορώ να πω για μένα ότι είμαι πιγκουίνος. Ποτέ δεν θα αναφέρω εσένα όμως. Το βίντεο ήταν σε όλα άκυρο. Είδα ένα κόμπλεξ, ένα φθόνο, μια κακία, ένα ψεύδος…  Ήταν λυπηρό! Δεν μπορεί να είναι φυσικό για έναν άνθρωπο να φερθεί έτσι, ούτε με ξέρει, από πού κι ως πού; Ένα μήνυμα μου έστειλε. Θες να σε βρίσω εγώ, να πω τα χειρότερα και μετά να πω συγγνώμη χιούμορ έκανα;

Σταματάει η διαδικασία γιατί ήταν λυπηρό πλέον. Δηλαδή, βγήκε, ανακάλεσε οτιδήποτε ειπώθηκε. Δεν ήταν το χρηματικό το ζητούμενο, ήταν η κακοήθεια. Μετά το δεύτερο βίντεο είπαμε σταματάμε γιατί πλέον είναι λυπηρό. Δεν ήταν η συγγνώμη, ήταν ότι ανακάλεσε. Βγήκε στην ίδια εκπομπή και είπε ότι όλα αυτά αφορούσαν την ίδια. Όλα αφορούσαν την ίδια. Βλέπεις κάποιους ανθρώπους και λες τι κρίμα, τι κρίμα, δεν υπάρχει λόγος για όλο αυτό».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για τρίτη φορά – Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησία ο Σταρόβας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκάρει ο Κωστέτσος: «Ήμουν 10 ετών όταν αποπειράθηκαν να με βιάσουν!»

ΑΚΟΜΑ: Ποιος σπουδαίος ηθοποιός είπε στη Σάσα Σταμάτη «Έχεις κάτι από τη Μελίνα Μερκούρη πάνω σου»; (video)