Λ. Φουντούλης στην Ευρωβουλή: Η προδοσία της Μακεδονίας δεν θα περάσει! (Βίντεο)

Στην συζήτηση με τον Πρωθυπουργό της Ολλανδίας στην Ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο με θέμα το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, έλαβε τον λόγο ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης.

Στην παρέμβαση του τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση ο Ελληνικός Λαός να αποδεχτεί την είσοδο των Σκοπίων στην Ένωση υπό το όνομα “Βόρεια Μακεδονία” ή οποιοδήποτε άλλο εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία, εξέφρασε δε την βεβαιότητα του πως η συμφωνία θα καταρρεύσει μαζί με την κυβέρνηση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, κάλεσε τους ευρωπαίους ηγέτες να μην υιοθετούν ανθελληνικές θέσεις, διαφορετικά θα πρέπει ο ελληνικός Λαός να αναλογιστεί εάν επιθυμεί να συνεχίσει να είναι μέλος ενός εχθρικού προς αυτόν οργανισμού.

Ακολουθεί η παρέμβαση:

“Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία πως ένας από τους σημαντικότερους στόχους της είναι η συναδέλφωση των Λαών και η εγκατάλειψη κάθε εχθρότητας που οδήγησε στο παρελθόν σε συγκρούσεις. Επιπλέον, μιας και αντικείμενο της συζήτησης είναι το μέλλον της Ευρώπης, ένα σημαντικό τμήμα αυτού του μέλλοντος είναι και η περίφημη διεύρυνση με την ένταξη των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων.

Δυστυχώς όμως, ακόμη και μετά από όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, αδυνατούν να κατανοήσουν οι ηγέτες της Γερμανίας και των δορυφόρων της πως εκμεταλλευόμενοι την ύπαρξη μιας αριστερής προδοτικής κυβερνήσεως στην Ελλάδα και προσπαθώντας να επιβάλλουν μια λύση στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, όχι απλά δεν προωθούν την διεύρυνση, αλλά δημιουργούν εύλογα στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων το συναίσθημα πως η Ευρώπη υιοθετεί ξεκάθαρα ανθελληνικές θέσεις για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της.

Είμαι βέβαιος πως η συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων θα καταρρεύσει μαζί με την κατάρρευση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ καθότι δεν εκφράζει πλέον την βούληση της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, τα Σκόπια δεν θα ενταχθούν στην Ένωση, ενώ πρέπει πλέον να αναλογιστούμε όλοι οι Έλληνες εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να ανήκουμε σε έναν εχθρικό για την Πατρίδα μας οργανισμό.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεκίνησαν τα «όργανα»: Συλλαλητήριο στη Λαμία για τη Μακεδονία

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στις Πρέσπες την ημέρα των υπογραφών

«Βράζει» το διαδίκτυο για το Σκοπιανό: «Το όνομα τους επάξια δίπλα σε αυτό του Εφιάλτη»