Μετά τις απειλές των τζιχαντιστών – Ενισχύουν την ασφάλεια του πρίγκιπα Τζορτζ

Τζορτζ

Στόχος απειλών του Ισλαμικού Κράτους έχει γίνει ο πρίγκιπας Τζορτζ, με αποτέλεσμα το παλάτι να ενισχύσει την ασφάλεια στο σχολείο του και γύρω από το Λονδίνο.

Όπως αναφέρει το TMZ, θα υπάρξει πρόσθετη ασφάλεια στο σχολείο του, το Battersea του St. Thomas ενώ περισσότεροι αξιωματούχοι θα συνοδεύουν τον ίδιο και την γιαγιά του, Κάρολ Μίντλετον (μητέρα της Κέιτ) κατά τη διάρκεια των εξορμήσεών τους.

Πριν από δύο εβδομάδες, ένας υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους δικάστηκε στο Λονδίνο, με την κατηγορία της ενθάρρυνσης επιθέσεων εναντίον του 4χρονου πρίγκιπα. Οι εισαγγελείς δήλωσαν πως ο Χουσνέϊν Ρασίντ, ένας 32χρονος πρώην δάσκαλος σε τζαμί στη βορειοδυτική Αγγλία, παρείχε ένα «ηλεκτρονικό εργαλείο για την τρομοκρατία» και ενθάρρυνε επιθέσεις σε διάφορους στόχους, μεταξύ των οποίων «έγχυση δηλητηρίου σε παγωτά σούπερ μάρκετ και στόχευση του πρίγκιπα Τζορτζ στο σχολείο του».

Η Guardian αναφέρει πως μία από τις αναρτήσεις του Πασίντ περιελάμβανε μία φωτογραφία του Τζορτζ, του σχολείου του και το μήνυμα: «Ακόμη και η βασιλική οικογένεια δε θα μείνει απ’ έξω». Την περασμένη εβδομάδα, αφού προηγουμένως είχε δηλώσει ότι δεν έκανε κάτι κακό, ο Ρασίντ παραδέχθηκε μια σειρά τρομοκρατικών αδικημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ενθάρρυνσης της τρομοκρατίας, σύμφωνα με το CNN.

Όπως αναφέρει το TMZ, η επόμενη εμφάνιση του πρίγκιπα Τζορτζ θα είναι στο Trooping the Color την Κυριακή με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Όπως αναμένεται, θα υπάρξει «μεγαλύτερη παρουσία ασφαλείας από ότι συνήθως» σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Οργή στην Ιταλία για τη σέλφι με φόντο τραυματισμένη γυναίκα (pic)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα «Πομπηία» η Γουατεμάλα: Τουλάχιστον 69 οι νεκροί από την έκρηξη του ηφαιστείου

ΑΚΟΜΑ: Σκληρές εικόνες – Αυτοκίνητο εκσφενδονίζει στον αέρα τρεις μαθητές!