Νέο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη

198

Για τις 27 Ιουνίου είναι το κάλεσμα για το νέο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Σύμφωνα με το seleo.gr, το κάλεσμα, γίνεται μέσα από εκδήλωση του facebook, στην οποία διοργανωτές ήταν μέχρι χθες οι… «ΜΑΣΤΕΡ ΤΖΕΝΤΑΙ, ΜΑΣΤΕΡ ΝΙΝΤΖΑ, ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ»! Αυτό προκάλεσε όπως ήταν φυσικό πολλά σχόλια και αντιδράσεις.

Ωστόσο, σήμερα δημιουργήθηκε νέα εκδήλωση για το συλλαλητήριο, με αναφερόμενους διοργανωτές, τον Γιάννη Στεφάνου, τον Βασίλη Μαυροσκά και τον Τάσο Ποργιαλίδη – Σουγία. (δείτε εδώ)

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η προηγουμένη εκδήλωση που είχαν δημιουργήσει στο facebook, είχε «χακαριστεί», για αυτό είχε αυτά τα ονόματα.

Το κείμενο που υπάρχει στην εκδήλωση:

«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Ενάντια στο ξεπούλημα και στη βία διαδηλώνουμε την αντίθεσή μας. Ήρθε η ώρα να ακουστεί ο Ελληνικός λαός. Σεβόμαστε την δημοκρατία, η οποία επιβάλλει να μην υπάρχει κομματικό χρώμα σε ένα εθνικό θέμα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για αυτό το λόγο δεν θα υπάρξουν τοποθετήσεις πολιτευτών ή επίδοξων πολιτευτών, ούτε χαιρετισμοί κομμάτων. Καλούνται όλοι οι Έλληνες, οι φιλέλληνες ,και όποιος άνθρωπος αγαπάει την αλήθεια και το δίκαιο να συμμετάσχουν στην ειρηνική διαμαρτυρία ενάντια στο ξεπούλημα, στους επίβουλους του γένους μας, και στους παραχαράκτες της ιστορίας μας.
Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης , Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, ώρα 19:00.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σαμαράς σε Τσίπρα: «Τα δώσατε όλα σε μυστική διπλωματία – Δεν σας στηρίζει ούτε ο Καμμένος»

Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ – Υπογραφή την Κυριακή στις Πρέσπες – Γεύμα στα Σκόπια

Μπακογιάννη: «Ο Κοτζιάς οφείλει μια συγνώμη στο λαό για την κάκιστη συμφωνία»