Πρώτες δηλώσεις της Ροδάνθης μετά την αποχώρησή της από το Survivor

115

Η Ροδάνθη Καπαρού αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το Survivor, καθώς ο κόσμος έδειξε την προτίμηση του στον Πάνο Θεοδώρου, ο οποίος ήταν υποψήφιος μαζί της.

Η πρώην παίκτρια του τηλεπαιγνίου, αμέσως μετά την αποχώρηση της, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής, οι οποίες προβλήθηκαν σήμερα στο Survivor Πανόραμα. «Έχω περίεργα συναισθήματα. Από τη μία χαίρομαι που επιτέλους θα γυρίσω πίσω, θα δω την οικογένειά μου, θα γυρίσω πίσω στην καθημερινότητά μου. Από την άλλη στεναχωριέμαι γιατί πλέον πέντε μήνες τώρα συνήθισα να κοιμάμαι στην καλύβα, να κοιμάμαι στο σανίδι, να πηγαίνω για αγώνισμα, να βλέπω τα παιδιά… Είχα άλλη καθημερινότητα. Οπότε, από τη μία χαίρομαι, αλλά από την άλλη στεναχωριέμαι κιόλας που τελειώνει όλο αυτό για μένα. Αυτή η εμπειρία μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα, τα οποία πιστεύω ότι θα τα καταλάβω όταν θα γυρίσω πίσω στην Ελλάδα.

Που θα είμαι πιο ήρεμη, θα έχει κατασταλάξει όλο αυτό μέσα μου. Θα είμαι πιο συνειδητοποιημένη. Πάντως, μου δίδαξε πράγματα, τα οποία θα με ακολουθούν σε όλη μου τη ζωή και θα με κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο νικητής του Survivor γιατί φέτος τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ο κάθε παίκτης έχει τη δική του δυναμική, όπως έχουμε δει. Αυτό που θέλω κι εύχομαι είναι ο νικητής να είναι Μαχητής. Όποιος από τους Μαχητές και να βγει νικητής, θα χαρώ πάρα πολύ», ανέφερε.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ροδάνθη Καπαρού βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τη δούμε στο Survivor Πανόραμα.

Πηγή: faysbook.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανατροπή στο Survivor! Ο Πάνος… έδιωξε τη Ροδάνθη! (video)

«Αδειάζουν» τη Ροδάνθη οι συμπαίκτες της: «Είναι άδικο να μην φύγει» (video)

Ρουμάνος ερωτεύτηκε τη Ροδάνθη – «Κοκκίνισε» η παίκτρια του Survivor (video)