Σε μεγαλειώδη και ιστορική ήττα για τη Μακεδονία αναφέρεται ο Δ. Καμμένος

Καμμένος

Κάθετα αντίθετος στη συμφωνία εμφανίζεται ο Δημήτρης Καμμένος. Η συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον όρο “Μακεδονία” και θα δίνει γλώσσα κι εθνότητα στους Σκοπιανούς, θα είναι μια μεγαλειώδης και ιστορική ήττα, είπε.

Ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θα επιβεβαιώσει σήμερα την πάγια θέση του κόμματος, ότι δεν δέχεται οποιαδήποτε παραχώρηση του όρου Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Η συμφωνία κατά τον Δημήτρη Καμμένο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι δεν μπορεί να δώσουμε γλώσσα μακεδονική. “Δουλευόμαστε;” είπε χαρακτηριστικά. “Δεν υπάρχει εθνική ουσία, η Ελλάδα κερδίζει μια μεγαλειώδη ήττα” κι εξήγησε πως “αν δώσουμε τη γλώσσα και την εθνότητα δεν θα έχει κανένα νόημα το όνομα, ο αποκλειστικός όρος μακεδονική φεύγει από την Ελλάδα”.

Θα τους δώσουμε περισσότερα από όσα μπορεί να φαντάστηκαν ποτέ ότι θα κερδίσουν, λέει ο Δ. Καμμένος.

Σε ό,τι αφορά στη στάση των ΑΝΕΛ ο κ. Καμμένος είπε ότι πρώτα θέλει να δει τη συμφωνία και στη συνέχεια θα μπορέσει να απαντήσει αν το κόμμα θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση. Τα οικονομικά φτιάχνουν, τα εθνικά δεν φτιάχνουν, συμπλήρωσε ωστόσο. Επανέλαβε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ συμφωνία με τον όρο Μακεδονία.

Το σκοπιανό, είπε χαρακτηριστικά, μπορεί να είναι μέσα στη λίστα των λόγων για να χωρίσουν οι δρόμοι ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έπεσε» το τηλεφώνημα από τον Ζάεφ: Στην τελική ευθεία για το Σκοπιανό

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νίκος Κοτζιάς: Ο Ζάεφ επέλεξε το όνομα από αυτά που έμειναν στο τραπέζι

ΑΚΟΜΑ: Ευ. Βενιζέλος: «Η χώρα χρειάζεται εκλογές και άλλη κυβέρνηση»