Στη ΜΕΘ κοριτσάκι που ήπιε καυστικό υγρό στο Αγρίνιο – Το βρήκε στο ψυγείο…

140
Αγρίνιο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου ένα κοριτσάκι 4,5 ετών από το Αγρίνιο καθώς φέρεται να ήπιε αποφρακτικό σωληνώσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την Παρασκευή 1η Ιουνίου το κοριτσάκι βρισκόταν σε επαγγελματικό χώρο συγγενικού του προσώπου, όταν άνοιξε το ψυγείο για να πιει νερό και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρήκε στο ψυγείο το μπουκάλι με το αποφρακτικό σωληνώσεων από το οποίο ήπιε άγνωστη ποσότητα.

Το πώς το μπουκάλι με το καυστικό υγρό βρέθηκε στο ψυγείο, είναι ένα ερώτημα που πιθανότατα θα απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές.

Δεν κινδυνεύει η ζωή του
Το παιδί, μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε άμεσα με εγκαύματα στο πεπτικό του σύστημα στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων. Η κατάσταση του αρχικά ήταν σοβαρή, αλλά 4 μέρες μετά τα μηνύματα των ιατρών είναι πιο ευοίωνα.

Ευτυχώς πάντως, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο και παρουσιάζει βελτίωση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα υποβληθεί σε γαστροσκόπηση για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί στο πεπτικό του σύστημα από το καυστικό υγρό.

Πηγή: agriniopress

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα απεργία στον ΟΛΠ την Τετάρτη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στην Ομόνοια

ΑΚΟΜΑ: Ένας νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας