Συμφωνία Άντερλεχτ-ΑΕΚ για Βράνιες και “πέναλτι” 5 εκ. για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Στην Βοσνία από χθες βράδυ είχε διαρρεύσει η συμφωνία Άντερλεχτ – ΑΕΚ για την μεταγραφή του Ογκνιέν Βράνιες, με την επισήμανση μάλιστα πως βρέθηκε και στις Βρυξέλλες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Για να έρθει το μεσημέρι σήμερα η ανεπίσημη ενημέρωση πως ο Βράνιες κλείνει στην Αντερλεχτ, από την στιγμή που η βελγική ομάδα απάντησε θετικά στους όρους που είχε θέσει η ΑΕΚ και δεν ήταν μόνο οικονομικοί. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες και μέχρι το βράδυ η συμφωνία μπορεί να ολοκληρωθεί και ο Βόσνιος στόπερ να βγάλει τα “κιτρινόμαυρα” και να βάλει τα μώβ…

Όπως διαρρέει από την Ελλάδα η ΑΕΚ συνολικά μπορεί να εισπράξει από τους Βέλγους 3,5 εκατ. €. Βέβαια τίθεται το ερώτημα, από το παραπάνω ποσό πόσα χρήματα είναι φιξαρισμένα και πόσα σε μπόνους στόχων (όπως για παράδειγμα με την είσοδο της Άντερλεχτ σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης ή την κατάκτηση του πρωταθλήματος).

Από εκεί και πέρα έγινε γνωστό πως η απαίτηση της ΑΕΚ προς την Αντερλεχτ, να μπει “πέναλτι” σε περίπτωση που ο Βράνιες επιστρέψει στην Ελλάδα για άλλη ομάδα της Big 4, έγινε δεκτή. Έτσι αν ο Βράνιες την επόμενη 2ετία θελήσει να πάει στον Ολυμπιακό ή στον ΠΑΟΚ, η Αντερλεχτ θα πρέπει να καταβάλει στην Ένωση 5 εκατ. €.

Πηγή: contra.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άντερλεχτ: «Οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για Βράνιες συνεχίζονται»

Φαντασμαγορική η τελετή έναρξης του Μουντιάλ στην Ρωσία (Βίντεο)

Η αντρίκια παραδοχή του Νεϊμάρ για τα 222 εκατ. της Παρί!