Τα “έχωσε” η Πάνια στο Epsilon: «Να φύγω να ησυχάσω! Δεν χαίρομαι που έρχομαι εδώ»! (Βίντεο)

«Θα είναι τόσο υποκριτικό να πω ότι χαίρομαι τόσο πολύ τις τελευταίες ημέρες που βρίσκομαι εδώ». “Κόλαφος” ήταν σήμερα η Αννίτα Πάνια για το Epsilon.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στον αέρα της εκπομπής της, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα ήταν υποκριτικό να πει ότι χαίρεται τις τελευταίες ημέρες που βρίσκεται εκεί.

«Θέλω να σας πω ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι η τελευταία που είμαστε στον αέρα εδώ, σε αυτό το κανάλι. Θα είμαστε μέχρι το Σάββατο το επόμενο, Κυριακή δεν θα είμαστε γιατί πάμε βάσει συμβολαίου που τελειώνει 30 Ιουνίου. Όλα θα τα ζήσουμε και όλα θα τα δούμε. Αλλά επειδή γράφτηκαν κάποια πράγματα θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Επειδή είδα να γράφεται ότι εγώ δεν θέλησα να τελειώσω με την εκπομπή της Κυριακής και ότι εγώ φρόντισα να φύγω πιο νωρίς… Αυτά δεν παίζουν! Τελειώνουμε το Σάββατο 30 Ιουνίου διότι τότε λήγει το συμβόλαιό μας. Όχι γιατί εμείς δεν θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε και την Κυριακή.

Ξεκαθαρίζω γιατί τώρα τελευταία ότι πρόκειται να συμβεί εδώ, στη σχέση μου με τον σταθμό, το βλέπω όλως περιέργως γραμμένο πριν σε τυχαία δημοσιεύματα. Οπότε επειδή άλλο ένα τυχαίο δημοσίευμα φροντίζει αυτή τη στιγμή να πει εντόνως ότι εγώ δεν ήθελα να βγω και την Κυριακή που μας έρχεται και ότι εγώ ήθελα να τελειώσω πριν την ώρα της την εκπομπή, αυτό δεν παίζει. 30 Ιουνίου λήγουμε γιατί 30 Ιουνίου λήγει το συμβόλαιό μας.

Περιμένω να έρθει η ώρα να φύγω, να ησυχάσω, να πάω για διακοπές. Τι δεν ακούγεται ωραία; Που θέλω να τελειώσει η σεζόν να πάω για διακοπές; Μα, θα είναι τόσο υποκριτικό να πω ότι χαίρομαι τόσο πολύ τις τελευταίες ημέρες που βρίσκομαι εδώ. Προτιμώ να λέω την αλήθεια στους τηλεθεατές μου. Περιμένω να τελειώσει αυτή η σεζόν, η οποία στο τέλος της δεν αποτέλεσε για μένα πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Οπότε, γιατί να πω ψέματα; Περιμένω να τελειώσει η σεζόν. Τι θες να πω; Να πω ότι χαίρομαι που έρχομαι εδώ και κάνω εκπομπή; Δεν χαίρομαι».

Δείτε όλα όσα είπε η Αννίτα Πάνια…

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Σοφία Βόσσου απαντά αν έχει νευρική ανορεξία (video)

Παραμένει στον Alpha η Βίκυ Χατζηβασιλείου – Ανανέωσε το συμβόλαιό της! (video)

Κατερίνα Γερονικολού – Πως αντέδρασε όταν την ρώτησαν για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη (vid)