Το πρώτο μας πάρτυ – Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!

Πάρτυ

Το “Πρώτο μας Πάρτυ” ανανεώνεται και ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία!

Η παράσταση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία για 2 χρόνια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα τώρα και σε καλοκαιρινή περιοδεία ξεκινώντας με την έναρξη του Φεστιβάλ Παπάγου στις 19 Ιουνίου!

Ο Μάκης Δελαπόρτας αφηγείται και ταξιδεύει το κοινό σε εκείνα τα αγαπημένα χρόνια που ένα πικ-απ, μερικά σαραπεντάρια και λίγο βερμούτ ήταν αρκετά για στηθεί ένα πραγματικό πάρτυ σε «Μια εποχή που οι καρδιές δεν ήταν τόσο μόνες να ζουν και να ερωτέυονται μέσα από οθόνες…»

Ανάμεσα στους θρυλικούς τραγουδιστές που καθόρισαν μια ολόκληρη εποχή, όπως ο Δάκης, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, ο Λάκης Τζορντανέλλι προστίθεται η μοναδική Σοφία Βόσσου!

Μαζί τους συμμετέχουν ο Δημήτρη Κοργιαλάς, η Εβελίνα Νικόλιζα και η Τίνα Αλεξοπούλου ξαναζωντανεύοντας το «Πρώτο μας Πάρτυ» και την υπέροχη ατμόσφαιρα των 60ς και 70ς! Τότε που κάποιο «Τρελοκόριτσο» με μίνι-ζιπ, έφερνε «Τρικυμία» στην καρδιά ενός «Καζανόβα» της εποχής!

Μια μουσική παράσταση με υπέροχες εικόνες, μελωδίες, κείμενα, χορευτές, εντυπωσιακά σκηνικά και φώτα, εμπλουτισμένη με 150 κοστούμια! Ένα πραγματικό υπερθέαμα που ξεσηκώνει τους θεατές μικρούς και μεγάλους και τους παρασύρει για πολύ χορό με τραγούδια που δεν χαράχτηκαν ανεξίτηλα μόνο στα πυκνά αυλάκια των παλιών βινυλίων, αλλά και στις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Μια παράσταση που προσφέρει πραγματικά μεγάλη νοσταλγία στους θεατές όπου κι αν έχει παρουσιαστεί, οι οποίοι συγκινούνται βαθιά βλέποντα ξανά τα είδωλα της εποχής τους και ακούγοντας τα τραγούδια της νιότης τους.

Διαχρονικά τραγούδια όπως: «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο», «ο Αλέξης», «Σε συνάντησα στην πλαζ», «Mammy Blue», «Άνθρωπε αγάπα», «Η άνοιξη», «Χαμένα όνειρα», «Ο τρόπος», «Ξαφνικά μ΄αγαπάς», «Το κορίτσι του φίλου μου»,« Σαν ένα όνειρο», «I who have nothing», «Αγοράζω παλιά», «Αγόρι μου», «Μια σου λέξη», «A casa di Rene», «Τραμοντάνα», «Τζέκις Χαν» κ.α.

Στην παράσταση χορεύουν και τραγουδούν οι: Ασπασία Φραγκουλοπούλου, Ηλίας Ξένος, Παναγιώτης Πολίτης.

Σκηνοθεσία: Μάκης Δελαπόρτας
Κείμενα: Στέλιος Παπαδόπουλος, Μάκης Δελαπόρτας
Μουσική διασκευή: Κλεάνθης Κωνσταντινίδης, Αλέξανδρος Ουίλιαμς
Χορογραφίες: Αντώνης Βλάσσης
Κοστούμια: Έλενα Παπανικολάου

Έναρξη του Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου, Τρίτη 19 Ιουνίου στις 21.00

Θα ακολουθήσουν και άλλες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Το πλήρες πρόγραμμα θα μπορείτε να το βρείτε στην επίσημη σελίδα του facebook https://www.facebook.com/ToProtoMasParty/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταπέλτης η Στανίση: «Δεν με κάλεσε ποτέ ο Παπαδόπουλος επειδή τραγούδησα στην Πάνια» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η απάντηση Ρουβά – Τι λέει για τη δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών

ΑΚΟΜΑ: Οι πρώτες δηλώσεις – Συντετριμμένη η Άβα Γαλανοπούλου μετά τη πρώτη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της (video)