Πασίγνωστη παρουσιάστρια αποχωρεί από το Epsilon – Επιστρέφει στον Alpha; (pic)

Παρουσιάστρια

Παρελθόν για το Epsilon θα είναι σε λίγες εβδομάδες η Ναταλία Γερμανού. Παρουσιάστρια και κανάλι αποφάσισαν να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς, σε ένα -όπως φαίνεται-συναινετικό διαζύγιο.

Η ίδια η παρουσιάστρια, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει τα εξής: «Έχω κάνει συζητήσεις με το κανάλι, συνεχίζω να κάνω και θα κάνω και κάποιες ακόμα συζητήσεις και την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω κάτι οριστικό. Υπάρχει, νομίζω, μια αμοιβαία εκτίμηση, αγάπη. Η Άλκηστις και ο Τζώνη Καλημέρης είναι δύο άνθρωποι που τους αγαπώ πολύ. Δεν είναι ψέμα ότι μου έχουν κάνει πρόταση από άλλα κανάλια, όμως πάντα δίνω προτεραιότητα στον σταθμό τον οποίο βρίσκομαι και εργάζομαι. Μετά ζυγίζω όλες τις παραμέτρους και προσπαθώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ να αποφασίσω».

Τελικά, αμοιβαία ήταν και τα αισθήματα και παρουσιάστρια και κανάλι θα αποχαιρετηθούν οριστικά.

Αυτό που έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα που σχεδιάζει η Ναταλία. Πρόκειται για την επιστροφή της στον Alpha. Όπως ανέφερε στο “Στη φωλιά των ΚουΚου” ο Γιάννης Πουλόπουλος, από το ερχόμενο φθινόπωρο δεν αποκλείεται να δούμε τη Ναταλία Γερμανού στη μεσημεριανή ζώνη του σαββατοκύριακου.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζει το «Φως Στο Τούνελ»: Η Αγγελική Νικολούλη ανανέωσε με τον Alpha

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επιστρέφει στην TV η Ιωάννα Λίλη – Ποιο ριάλιτι θα παρουσιάσει;

ΑΚΟΜΑ: Συνεχίζει με το Still Standing και την επόμενη σεζόν η Μαρία Μπεκατώρου