Τηλεοπτική εκπομπή έκανε τον Νεϊμάρ να βάλει τα κλάματα! (Βίντεο)

Λίγες ημέρες πριν μπει στη μάχη του Μουντιάλ για να οδηγήσει την Βραζιλία στην κορυφή του κόσμου, ο Νεϊμάρ δέχτηκε μία τεράστια έκπληξη από την οικογένειά του και… λύγισε.

Πέρασαν πολλές ημέρες μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Μαρσέιγ και πλέον ο Νεϊμάρ έχει αφήσει πίσω τον εφιάλτη, με τις εμφανίσεις του στα δύο τελευταία φιλικά της εθνικής Βραζιλίας με Κροατία και Αυστρία να δείχνουν πως ο ηγέτης της “σελεσάο” είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Πάντως, λίγο πριν ριχτεί στη μάχη στα γήπεδα της Ρωσίας έκανε μία βαθιά βουτιά στο παιδικό του παρελθόν και στον κόσμο των ευχάριστων αναμνήσεων, με τηλεοπτικό σόου στην πατρίδα του (Caldeirão do Huck) να πετυχαίνει να τον συγκινήσει σε μέγιστο βαθμό χάρη στη φαντασία των παραγωγών της εκπομπής αλλά και της συνεργασίας της οικογένειάς του.

Πώς το έκανε αυτό; Δημιούργησε μία ρέπλικα εκδοχή του πρώτου σπιτιού του πιτσιρικά “Νέι” στο Σαν Βισέντε, με τον 26χρονο σούπερ σταρ να μπαίνει μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο σπίτι και να κατακλύζεται από χιλιάδες αναμνήσεις.

Βλέποντας τα ποδοσφαιρικά σορτ και τα τρόπαια ο Νεϊμάρ δεν μπορεί να συγκρατήσει άλλο τη συγκίνησή του και ξεσπάει σε κλάματα, για μπουν κείνη την ώρα στο δωμάτιο οι γονείς του, η αδερφή του Ραφαέλα και η σύντροφός του Μπρούνα Μαρκεζίνε για να μοιραστούν μαζί του τη μοναδική εμπειρία.

“Κοίταξε προς το μέρος μου και με ρώτησε ‘”γιατί μαμά;” Και δεν ήξερα τι να του απαντήσω”, δήλωσε μπροστά στην κάμερα η μητέρα του Ναντίν, με τον παίκτη να εμφανίζεται μάλιστα και στο πλατό της εκπομπής λίγες ημέρες μετά, για αναφερθεί στην έκπληξη που του έγινε.

Πηγή: contra.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ντόπες» στο ΟΑΚΑ ενόψει ΣΕΦ από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Επική ανατροπή και πρωταθλητής στο χάντμπολ ο Ολυμπιακός κερδίζοντας την ΑΕΚ

Επεισόδια στο ΣΕΦ ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και αστυνομικούς! (Βίντεο)