Έλενα Παπαρίζου: «Δεν πρέπει να έχουμε δεδομένο ότι μία καριέρα μπορεί να διαρκέσει για πάντα»

Έλενα Παπαρίζου: «Δεν πρέπει να έχουμε δεδομένο ότι μία καριέρα μπορεί να διαρκέσει για πάντα»

Η Έλενα Παπαρίζου έχει 24 MAD Video Music Awards – περισσότερα από κάθε άλλο καλλιτέχνη.
Σ’ όλα αυτά τα χρόνια που διοργανώνεται αυτή η μεγάλη μουσική γιορτή, έχει λείψει μόνο σε πέντε διοργανώσεις από τη σκηνή:

Το 2006, κερδίζοντας όμως αρκετά βραβεία κι ανάμεσα σε αυτό το βραβείο για το «καλύτερο pop video clip στο τραγούδι The light in our soul».
Το 2009 κερδίζοντας το βραβείο «Γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς» και το «καλύτερο video clip της χρονιάς – Πυροτεχνήματα»
Το 2011 καθώς βρισκόταν στη Σουηδία κερδίζοντας όμως το βραβείο «Fashion Icon της χρονιάς-Baby it’s over» και το βραβείο «Γυναίκα καλλιτέχνις»

Το 2014
Το 2015

Όπως δήλωσε στο Hit Chanell, “ο κόσμος έρχεται να απολαύσει από κοντά όλους τους καλλιτέχνες. Άλλες φορές το προτείνουμε κι οι ίδιοι, άλλες το προτείνει το ίδιο το MAD. Αλλά όπως σου είπα όλες είναι μία και μία και εννοείται ξεχωριστές.
Μ’ όσους έχω συνεργαστεί επί σκηνής, ήταν όλοι φίλοι μου και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν! Γιατί είναι συνάδελφοι και ο καθένας τους στις «ανταμώσεις» μας ήταν ξεχωριστός κι ιδιαίτερος. Παράδειγμα με τις Μέλισσες έχουμε κάνει άπειρα πράγματα μαζί. Συναυλίες, μεγάλες περιοδείες… Φέτος όμως προέκυψε να βγούμε από κοινού στη σκηνή για πρώτη φορά με ένα δικό τους τραγούδι το «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι» σε μία διασκευή από τους Arcade!

Δεν πρέπει να έχουμε δεδομένο ότι μία καριέρα μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Θέλει πολύ σκληρό αγώνα για να διατηρήσεις αυτή τη σχέση που υπάρχει με τον ακροατή. Γιατί αρχικά ακούει ο κόσμος. Πρώτα ακούει και στην πορεία βλέπει ώστε να δημιουργήσει μία εικόνα. Αν έχω μάθει κάτι τόσα χρόνια είναι αυτό και το να αγωνίζεσαι. Πώς λέμε ότι ο γάμος θέλει δουλειά; Κι η δουλειά, θέλει δουλειά. Δεν είναι σαν ένα εργοστάσιο που παράγει το ίδιο πράγμα με ένα συγκεκριμένο τρόπο και βγαίνει το ίδιο αποτέλεσμα. Θέλει φαντασία και να επηρεαζόμαστε από παντού”!

Διαβάστε:  Στέφανος Κορκολής: Για μία μοναδική εμφάνιση στη Χαλκίδα